Nazilli Ayna Gazetesi

Yunuslardan Kaçamadılar!

Yunuslardan Kaçamadılar!
1.712
02 Ocak 2020 - 23:22
Yunuslardan kaçmaya çalışan ehliyetsiz sürücü yine Yunuslar tarafından yakalandı.

Olay Nazilli’de Eski Polis Okulu Kavşağında yaşandı. 09 R 5839 plakalı Aziz isimli motosikletli Yunusların dur ihtarına uymadı ve kaçtı. Eski Polis Okulu Kavşağında kaçan şahsı sıkıştıran Yunuslar motosikleti durdurmak istedi. Hareket halindeyken Yunuslara müdahale etmek isteyen Aziz arkasındaki Şemsettinle birlikte yere düştü.

Yunusların yakaladığı motosiklet sürücüsü Aziz’in ehliyetsiz olduğu öğrenildi. Ehliyetsiz sürücünün müdahalesi sonucunda Motosikletli Polis ekiplerinden bir polis memuru ayağından hafif şekilde yaralandı. Yaralanan polis memuru olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Nazilli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis yaşı küçük ve ehliyetsiz olan Aziz ve arkasındaki Şemsettin’i gözaltına aldı.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER