Nazilli Ayna Gazetesi

Yunuslar’dan 7 Bölgeyi Buluşturan Yerli Malı Haftası

Yunuslar’dan 7 Bölgeyi Buluşturan Yerli Malı Haftası
1.323
18 Aralık 2019 - 20:10
Nazilli’de bulunan Özel Yunuslar Anaokulu, yerli malı haftasını ülkemizin 7 bölgesini temsil eden yöresel kıyafetler ve lezzetler eşliğinde kutladı.

Nazilli’de bulunan Özel Yunuslar Anaokulu, yerli malı haftasını ismine layık bir şekilde kutlandı. Türkiye’nin 7 bölgesinden özel lezzetlerin bir araya getirildiği kutlamada minik öğrenciler de yörelere özel kıyafetleri giydi. Program sayesinde öğrenciler ülkemizin bölgelerini ve o bölgelerin lezzetlerini tanıdı.

HEM ÖĞRENDİLER HEM DE EĞLENDİLER
Düzenledikleri etkinlik hakkında konuşan okul psikoloğu Burak Mert Pehlivan, “Yerli malı haftasını kek, börek alıp ortaya koymak yerine ülkemizin her bölgesinden ürünleri hazırlayarak bir araya getirdik. Bu ürünleri ve bölgelerimizi öğrencilerimize tanıtmak istedik. Öğrenmenin en kalıcı yolu deneyim yaşamaktır. Çocuklarımız giydikleri yöresel kıyafetler ve oluşturduğumuz ortam sayesinde hem öğrendiler hem de eğlendiler” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER