Nazilli Ayna Gazetesi

Yolda Gördüğü Husumetlisini Silahla Vurdu

Yolda Gördüğü Husumetlisini Silahla Vurdu
2.067
24 Ocak 2022 - 17:07
Nazilli’de bir kişi silahla husumetlisi tarafından vurularak yaralandı.

Olay, Nazilli’de Pınarbaşı Mahallesi Şehitler Bulvarı üzerinde 16.00 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Halk Ekmek aracında şoförlük yapan Cihan T. dağıtım esnasında hareket halindeyken, iddiaya göre husumetli olduğu iki kişi tarafından motosiklet ile takip edilerek silahla vurulması sonucu yaralandı. 2 kez sağ bacağından, 4 kez sol bacağından olmak üzere toplamda 6 kez ateş edilen Cihan T.’yi vuran henüz kimlik bilgileri öğrenilemeyen iki şahıs daha sonra plakasız motosiklet ile olay yerinden kaçtı. Silah sesini duyarak Cihan T.’yi gören vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.
Olay yerine ambulans ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Sağlık görevlileri Cihan T’yi ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırırken, polis ekipleri bölgede güvenlik önlemleri alarak, şüpheli şahısları bulmak için arama çalışması başlattı.

(Abdülkadir Gökçe)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER

This will close in 20 seconds