Nazilli Ayna Gazetesi

YILDIZ FUTBOLCU TAYLAN ANTALYALI’DAN NAZİLLİ’YE ZEYTİN YAĞI FABRİKASI

YILDIZ FUTBOLCU TAYLAN ANTALYALI’DAN NAZİLLİ’YE ZEYTİN YAĞI FABRİKASI
949
12 Ağustos 2022 - 12:30

Türk Milli Takımı ve Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Taylan Antalyalı’nın soğuk sıkım zeytinyağı fabrikası ve şişeleme tesisi  fabrikasının temeli atıldı. Türk Milli Takımı ve Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Taylan Antalyalı’nın Nazilli’nin Arslanlı Mahallesi’nde kuracağı 25 milyon TL’lik soğuk sıkım zeytinyağı fabrikası ve şişeleme tesisinin temeli atıldı. Temel atma töreni, Taylan Antalyalı’nın babası Nabi Antalyalı’nın da katılımıyla gerçekleştirildi.

Galatasaray’ın başarılı orta saha oyuncusu Taylan Antalyalı, Nazilli’de 25 milyon TL’lik yatırıma imza attı. Antalyalı ailesi Arslanlı Mahallesi Mergen Çayı mevkiinde soğuk sıkım zeytinyağı fabrikası ve şişeleme tesisi kuruyor. Taylan Antalyalı, Menajeri Cahit Sevim ile iş insanı Zafer Sert’in ortaklığında kurulan fabrikanın temeli tören ile atıldı. Temel atma törenine pazar günü Antalyaspor maçı olduğu için Taylan Antalyalı katılamazken, babası Nabi Antalyalı, annesi Zeliha Antalyalı, menajeri Cahit Sevim, ortakları Zafer Sert ve vatandaşlar katıldı. Törende kurban kesildi ve dualar edildi.

-İş insanı Zafer Sert, ‘Soğuk sıkım Zeytinyağı fabrikamız Nazilli’den yurt dışına açılan bir kapı olacak’

Köylünün zeytinini hak ettiği yere getirmek istediklerini belirten iş insanı Zafer Sert, “Nazilli ilçemize bağlı kırsal Arslanlı Mahallesi olarak yurt dışına açılan bir kapısı olacağız. Bölgemizde bulunmayan soğuk sıkım zeytinyağı fabrikasını inşallah bu sezon içerisinde devreye sokmayı planlıyoruz. Zeytinyağımızın maalesef yerlerde olduğunu gördüm. Hiçbir üreticimizin yanında ne siyasi anlamda birileri bulunmakta ne de ilçemizin ileri gelen iş adamları tarafından atılım ve girişim yapılmakta. Kesinlikle ve kesinlikle en çok istediğim Nazilli’mizde üretilen yağın en iyi şekilde yurt dışında tanıtımı yapılması. Bölge halkımız için ürünlerin değerlendirilmesidir.

Bundan sonraki süreçte de hedef ve planımız şişeleme tesisini kurup en iyi şekilde bölge halkımıza hizmet vermektir. Yatırımımız 15 milyon ve şişeleme tesisi için de önümüzdeki yıl planladığımız 10 milyon civarında olacak”

-Taylan Antalyalı’nın babası Nabi Antalyalı, ‘Biz Nazilli’mizde daha farklı projelerde yolumuza devam etmek istiyoruz’

Oğlu Taylan Antalyalı’nın futboldan kazandığı parayı betona gömmektense, üretim tesisi yapmak için karar verdiklerini belirten baba Nabi Antalyalı, “Bizim için çok önemli olan bu kararda hem oğlumunda menejeri olan Cahit Sevim hocamız hem de Zafer Sert dediler ki ‘Nazilli’nin dağlarından yağ, ovasından bal akar.’ Onların da desteğiyle burada bu fabrikayı kurmaya karar verdik. Bu fabrikayı kurarak hem köylünün ürününü daha iyi değerlendirmek hem de çocuklarımıza bir geleceğe yönelik bir şirket kurmak amacıyla çalışıyoruz. İnşallah bundan sonra daha farklı projelerde birlikte devam etmek istiyoruz. Aslanlı bölgesinde yatırımlarımız artarak devam edecek” dedi.

-Taylan Antalyalı’nın menajeri Cavit Sevim, ‘Biz birlikte ortak bir noktada buluştuk’

Taylan Antalyalı’nın menajeri Cavit Sevim, “Taylan’ı da doğru yatırıma sevk etmek adına ortak bir noktada buluştuk. Futbol hayatı ve menajerlik kariyerim boyunca Nazilli’yi en iyi şekilde temsil etmenin telaşı içerisinde oldum. Taylan gibi karakterli ve eğitim anlamında aile eğitimi görmüş sadece yeteneğiyle değil karakteriyle de göz önünde bulunan bir futbolcuyu iyi bir şekilde yönlendirmek istedik. Kazandığını doğru yatırımlara yapmasını sevk ettik. Oysa Taylan’ın Nazilli ile hiçbir bağı yoktu. Yatırımlarını turizm sektöründe Yatağan veya Muğla yöresine de yapabilirdi. Ama Nazilli’nin yetiştirdiği bu ürüne yaptı. Taylan’ı da doğru yatırıma sevk etmek adına ortak bir noktada buluştuk.

                Ülkemizde yerli futbolcularımıza sahip çıkılmalı. Taylan kazandığı parayı Türkiye’ye yatırdı. Yabancı futbolcular yüksek meblağlar alıp gidiyor ancak el üstünde tutuluyor. Taylan ise en ufak bir pas hatasında yerden yere vuruluyor. Kendi çocuğunu bu kadar değersizleştirme benim ağırıma gidiyor.

Bunun adı Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş olması önemli değil kendi evladına sahip çıkmayı biraz öğrenmemiz gerek. Bakın buradan kim bilir kaç kişi ekmek yiyecek. Bu çocuk yabancı bir futbolcu olsaydı yatırımlarını buraya yapma şansı sıfırdı. Türkiye’de futbolda kazandığı paraları kendi ülkesine götürür yatırımlarını oraya yapardı” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER