Nazilli Ayna Gazetesi

Yeşil Mahalle’de çalışmalar genişletildi

Yeşil Mahalle’de çalışmalar genişletildi
212
26 Ekim 2022 - 14:50

Nazilli Belediyesi ekipleri tarafından Yeşil Mahalle’de yürütülen çalışmalar genişletildi. 721 Sokak bağlantı yollarındaki bin 200 metrekare alanda yürütülen çalışmalara ek sokakların eklenmesi ile vatandaşların mağduriyeti giderilmiş oldu.

Çalışmalar kapsamında Nazilli Devlet Hastanesi’ne geçiş güzergahında bulunan 721 Sokak’ın bağlantı yolu olan 624 Sokak ve kuzeyindeki alan baştan sona kazındı.

Kenar bordür döşemeleri yapılan yolların kısa sürede tamamlanarak yaya ve araç trafiğine açılacağını kaydeden Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; “Hem rutin belediyecilik hizmetlerimizi hem de sosyal belediyeciliğin gereklerini en iyi şekilde yerine getirmek için çalışıyoruz. Ekiplerimiz Yeşil Mahallemizde geniş çaplı bir çalışma gerçekleştiriyor. 12 metre genişliğinde ve 100 metre uzunluğunda yolumuz ile 7 metre genişlik ve 45 metre uzunluktaki iki farklı noktada faaliyetlerimiz sürüyor. Emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Nazillimize hayırlı olsun” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER