Nazilli Ayna Gazetesi

Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı Açılışı

Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı Açılışı
6.554
21 Ekim 2022 - 19:01

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü Ve Şehit Aileleri Vakfının(EMŞAV) açılışı yapıldı. Aziz şehitlerimizi anma ve açılış töreninde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy’un açılış hakkında vatana millete hayırlı olunması şehit ve şehit ailelerine başsağlığı dilendi. Hoca Bilal Ekinci’nin dualarının ardından açılış kurdelesi kesildi.

Konuşmalarda Türk milletinin bağımsızlığı, vatanın kolayca kazanılmadığı, uğruna nice kanların akıtıldığı bu zamana kadar vatan bayrağı için canını veren Mehmetçiklere başsağlığı dilendi.

Katılımcılar arasında, EMŞAV Genel Başkanı, Aydın İl Başkanı Mustafa Ertekin, Nazilli İlçe Emniyet Müdürü, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Milli Eğitim Müdürü, İlçe, Jandarma Komutanı, Vergi Dairesi Müdürü, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Özmen, İl Yönetim Kurulu’ndan Mustafa Ali Uçar, Şahin Kaya, Meltem Tuğral Bildiri, Şahin Kaya, Ramazan Kömürcüoğlu ve Muhtarlar katıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

POPÜLER FOTO GALERİLER