Nazilli Ayna Gazetesi

VATANDAŞ İSYAN ETTİ!

VATANDAŞ İSYAN ETTİ!
1.648
22 Ocak 2022 - 19:48
Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Nazilli İstasyon Meydanı’ndaki yeraltı otoparkı projesi nedeniyle Fevzi Çakmak Caddesi yağmurunda etkisiyle bataklığa döndü. Çamurlu yola vatandaşlar ve esnaflar isyan etti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Nazilli İstasyon Meydanı’ndaki yeraltı otoparkı ve meydan projesi nedeniyle bozulan ve yağışında etkisiyle bataklığa dönen Fevzi Çakmak Caddesi’nin hali esnaf ve vatandaşları isyan ettirdi. Yaklaşık 3-4 aydır yetkililere seslendiklerini ancak bir geri dönüş alamadıklarını belirten vatandaşlar yoldan geçen sürücülere de kızdı.

Yazın tozdan şikayetçi olan vatandaşlar yağışlarında etkisiyle bataklığa dönen caddede yürümekte zorluk çektiklerini belirtti.
Sokakta esnaflık yapan Ufuk Çolak, “3-4 aydır tozunu, toprağını, çamurunu çekiyoruz. Aramadığımız yer kalmadı. Otopark bitmeden asfalt dökülmeyecek diyorlar. Biz çok bişey istemiyoruz. Asfaltta istemiyoruz. Mıcır bari dökülse çamurdan, topraktan kurtuluruz. Bıktık artık. Dükkanlarımızın içi, kendimiz, her yer leş gibi oldu. Yağmurlu havada iyice perişan oluyoruz.” dedi.

(Abdülkadir Gökçe)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER