Nazilli Ayna Gazetesi

ÜNİVERSİTE SINAVI(YKS) SONUÇLARINDA SINAV KOLEJİ FARKI…

ÜNİVERSİTE SINAVI(YKS) SONUÇLARINDA SINAV KOLEJİ FARKI…
1.518
08 Ağustos 2022 - 13:09

Geçtiğimiz günlerde açıklanan YKS sonuçları Nazilli’de birçok başarının olduğunu bir kez daha gösterdi. Özel Nazilli Sınav Koleji YKS sonuçlarında farkını ortaya koyarak başarılı sonuçlara imza attı.

Bu konuda görüşlerine başvurduğumuz Sınav Eğitim Kurumları kurucusu Şükrü YILDRIM şunları söyledi:

18 yıldır Nazilli eğitiminin içinde bir parçayız. Kolejimizde yer alan Fen ve Anadolu Lisesi ile yine bünyemizde yer alan SINAV Kurs merkezinde öğrencilerimiz birçok derece elde ettiler. Bütün bunlar eğitimdeki kalitemizin önemli göstergelerindendir. Fen lisesi öğrencilerimizin % 60’I İLK ONBİNDE YER ALDI. Bunun yanında ilk 10.000’de 13, ilk 50.000’de 36, ilk 100.000’de 64 derce elde ederek kitlesel başarıda bir rekora ulaşmış olduk. Eğitimi severek yapıyoruz, Öğrencimizi seviyor ve başarması için gerekli her şeyi fedakârlık anlayışıyla yerine getiriyoruz. Bu nedenle; başarı doğal bir sonuç olarak karşımıza çıkıyor.

Başarılı öğrencilerimizi ve onları yetiştiren anne ve baları da tebrik ediyoruz. Bu başarıları elde eden uzman öğretmen kadromuzu da ayrıca tebrik ediyorum. Başarılı ve mutlu bir gelecek tüm öğrencilerimizin hakkıdır. Sınav Koleji ve Sınav Kurs merkezinde eğitimle ilgili her konuda velilerimizin ve öğrencilerimizin yanında olduğumuzun bilinmesini de isterim.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER