Nazilli Ayna Gazetesi

Ünal Başkandan Tam Destek

Ünal Başkandan Tam Destek
274
09 Aralık 2022 - 12:38

Eşin Group Nazilli Belediyespor yönetim kurulu başkanımız Ünal Önal, Gençlik Gelişim ligi takımlarımızın antrenörleri ile bir araya geldi.

Her geçen gün büyüyen adından sıkça söz ettiren Eşin Group Nazilli Belediyespor altyapı takımlarımızın antrenörleri ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk spor kompleksimizde bir araya gelerek yapmış oldukları çalışmalar ve genç futbolcularımızın durumları hakkında bilgiler alan yönetim kurulu başkanımız Ünal Önal geçtiğimiz süreçte performansı ile U-19 Milli takımımıza kadar yükselen Berkay Aydoğmuş ve profesyonel futbol takımımızın son oynanan Somaspor maçında ilk 11’ de karşılaşmaya başlayarak takımızın ilk gölünü atan Furkan Apaydın gibi genç yeteneklerimizin gelişiminde geçmişten bugüne kadar büyük emekleri olan antrenörlerimize teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Altyapı patentli Nazilli’li oyuncularımız Mehmet Ersavaş, Fatih Üge abileri gibi Berkay ve Furkan’ın genç futbolcularımız için çok önemli birer rol model olduğunu belirten yönetim kurulu başkanımız Ünal Önal’’ Göreve geldiğimiz günden bugüne sadece Berkay ve Furkan değil, altyapımızda yetişen A takım kadromuzda yer alan kalecilerimiz Hasan Çayrak, Canberk Aydemir, Eren Kaya ve Baran Kaya, Ahmet Aygün, Ekin Karakuyu gibi tüm genç sporcularımıza çok önem veriyoruz. Bugüne kadar onların daha iyi gelişim sağlamaları adına adımlar attık ve ilerisi için daha kuvvetli daha başarılı bir Nazilli Belediyespor altyapısı için geleceğimiz için adımlar atacağız. Bu süreçte Birkan Duran hocamız gençlik gelişim ligi koordinatörümüz olarak kulübümüze hizmet vermeye devam edecek başta kendisi olmak üzere kulübümüze hizmet eden geleceğimiz gençlerimizin gelişimine destek olan kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda çalışmalarını devam eden tüm gelişim ligi antrenörlerimize başarılar dilerim.’’ Dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER