Nazilli Ayna Gazetesi

UltrAslan Nazilli’den Örnek Davranış

UltrAslan Nazilli’den Örnek Davranış
1.038
14 Şubat 2019 - 8:29

Galatasaray Spor Klübü taraftar grubu ultrAslan Nazilli tarafından yapılan Demirciler İlkokulu ve Ortaokulu Şehit Murat Üçöz Kütüphanesi’nin açılışı törenle gerçekleştirildi.

Açılış törenine Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük,  Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Hakdan Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Latif Akgün, okul yönetimi, öğretmenleri ve öğrencilerin yanı sıra kütüphanenin yapımını gerçekleştiren ultrAslan Nazilli Temsilciliği Başkanı Ufuk Altınbaş ve üyeleri katıldı. Açılışın ardından okul bahçesinde Kaymakam İbrahim Küçük öncülüğünde fidan dikimi yapıldı.

Sosyal sorumluluk projelerinin devam edeceğini dile getiren ultrAslan Nazilli Temsilcisi Ufuk Altınbaş, “Sosyal sorumluluk projesi kapsamında ne yapabiliriz diye Kaymakamımız İbrahim Küçük’le irtibata geçtik. Yapılan görüşmelerde Demirciler İlkokulu ve Ortaokulu’nun kütüphaneye ihtiyacı olduğunu söylediler. Biz de kolları sıvayıp okulumuzu ziyaret edip işe başladık. A’dan Z’ye her şeyini yaptık. UltrArslan Nazilli olarak çok mutlu olduk. Açılışta bizi yalnız bırakmayan Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Latif Akgün, İlçe Jandarma komutanı Hakdan Öztürk’e teşekkür ederiz. Sosyal sorumluluk projelerimiz devam edecek” dedi.

Kaymakam İbrahim Küçük de, Şehit Murat Üçöz’ün isminin verildiği bu anlamlı projeyi hayata geçiren ultrAslan Nazilli Temsilcisi Ufuk Altınbaş’a ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER