Nazilli Ayna Gazetesi

TÜRKMEN EMLAK SAHİBİ SEVGİ TÜRKMEN EMLAK PİYASASINI DEĞERLENDİRDİ

TÜRKMEN EMLAK SAHİBİ SEVGİ TÜRKMEN EMLAK PİYASASINI DEĞERLENDİRDİ
513
01 Şubat 2023 - 15:32

Türkmen Emlak sahibi Sevgi Türkmen Ayna Gazetesine konuştu. Nazilli’de emlak piyasasını değerlendiren Türkmen, fiyatların inanılmaz derecede arttığını belirtti.

Özellikle 1+1 eşyalı evlerin en az 2 bin liradan başladığını belirtti. Sevgi Türkmen açıklamasında Zafer Mahallesinde satılık ve kiralık evlerin çok yüksek olduğunu ve ardından Yeşil Mahalle fiyat konusunda Zafer Mahallesini takip ettiğini söyledi. Zafer Mahallesi’nde site içerisinde ev kiraları 7 bin – 7 bin 500 civarında seyrettiği açıklamasında bulundu.

Yabancı uyruklu müşterilerin sıklıkla geldiğini belirten Sevgi Türkmen, 10 müşteriden 8’i yabancı uyruklu olduğunu söyledi. Son dönemlerde Kırgız ve Azerbaycanlı vatandaşların sıklıkla kiralık ve satılık ev sorduğunu dile getirdi. Suriye uyruklu vatandaşlardan sıkıntı çektiklerini belirttiler. Ev kiralarken 3 kişi kalacaklarını söyleyerek yalan söylüyorlar, halbuki evde 15 kişi yaşıyor. Bu da ister istemez rahatsızlık verici olduğunu söyledi.

Kiralık ve satılık evlerin mahalleye göre değişiklik gösterdiğini belirtti. Şuan da bir daire almak istersek en düşük fiyatın 1 milyon TL olduğunu söyledi. Sevgi Türkmen, yakın zamanda Sümer Mahallesi’nde 1+1 eşyalı daireyi 520 bin TL’ye sattıklarını söyledi.

Sevgi Türkmen konuşmasının sonunda “yurtdışı fiyatlarına göre uçurumdayız” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

POPÜLER FOTO GALERİLER