Nazilli Ayna Gazetesi

Türkiye’de Bir İlk Canlı Yayında Çamaşır Mezatı

Türkiye’de Bir İlk Canlı Yayında Çamaşır Mezatı
1.170
27 Aralık 2022 - 17:57

Nazilli’de Kocaesgi Premium adlı bir çamaşır mağazası yaptığı canlı yayınla bir ilki gerçekleştirdi.

İç çamaşır, çorap ve eşofman üzerine satış yapan firmada mezatlar, antika mezatlarının sevilen ismi Murat Şimşek sunumuyla yapılıyor.

Yapılan canlı yayınla satışa sunulan bay bayan iç çamaşırı, termal giyim, çorap ve eşofman takımları canlı yayın esnasında yoğun ilgi gördü.

Kocaesgi Premium sahibi Yunus Kocaesgi ve eşi Sevgi Kocaesgi tarafından düşünülerek yapılan canlı yayın mezatına katılımcıların bir hayli fazla olduğu gözlemlendi.

1 liradan açılan tüm ürünler yayına girenlere açık arttırma usulü ile satılıyor. Kaliteli ve markalı ürünleri uygun fiyata alan mezatseverler de uyguna aldıkları ürünlerden çok memnun olduklarını dile getirdiler.

Kocaesgi Premium sahibi Yunus Kocaesgi yaptığı açıklamada “Türkiye’de yapılmamış bir şeyi yaptık. İç Çamaşırı mezatı yapmak istedik. Mezatın sunumu ile ilgili antika mezatlarından tanıdığımız mezatçı Murat Şimşek abimizden mezatı sunmasını rica ettik. Sağolsun bizleri kırmadı ve ilk mezatımızı geçtiğimiz haftalarda yaparak çok ciddi memnuniyet ve yoğun ilgi gördük. Yoğun ilgi nedeniyle mezatları rutin hale getirdik. Bu sayede mezatseverlerin yoğun ilgisiyle takip ettikleri canlı mezatlarımız oldukça güzel geçiyor. Kaliteli markaları uygun fiyata alma fırsatları oluyor. Bizlerde sürüm olduğundan dolayı çok ta kar marjı düşünmeden uyguna verip müşterilerimizin memnuniyetini had safhada tutuyoruz. Bundan sonra da mezatlarımız hız kesmeden devam edecektir.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

POPÜLER FOTO GALERİLER