Nazilli Ayna Gazetesi

TUĞRAL YARIŞTA ‘BENDE VARIM’ DEDİ

TUĞRAL YARIŞTA ‘BENDE VARIM’ DEDİ
783
25 Mart 2021 - 10:51
Nazilli’de 6 Haziran Pazar günü gerçekleşecek olan Altıntaş Mahalle Muhtarlığı seçimi öncesi Meltem Tuğral adaylığını açıkladı.

Nazilli Esnafları Güç Birliği Derneği’nin Başkanlığının yanı sıra temizlik firması ve kafe işletmeciliği yapan Tuğral; “36 yılımın geçtiği mahalleme muhtar olarak hizmet etmeyi istiyorum” dedi.

Nazilli’de dört dönem muhtarlık görevini sürdüren Muhtar Şükrü Ustaoğlu’nun 2 Temmuz 2020’de İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alınmasının ardından aza Ahmet Ertemiz’in göreve geldiği Altıntaş Mahallesi’nde seçim heyecanı yaşanıyor. Muhtarlık vekili Ahmet Ertemiz’in de aday olduğu muhtarlık seçimi için aday açıklamaları devam ediyor. 6 Haziran Pazar günü yeni muhtarını seçecek olan Altıntaş Mahallesi sakinlerine seslenerek destek isteyen Meltem Tuğral, “Bilindiği üzere ilçemiz merkez mahallelerinden Altıntaş Mahallesi’nde 6 Haziran’da muhtarlık seçimi yapılacak. 36 yıldır Altıntaş Mahallesi sakini olarak ben de bu seçime muhtar adayı olarak katılmaya karar verdim” dedi.

“36 YILIMIN GEÇTİĞİ ALTINTAŞ MAHALLESİNDE MUHTARLIĞA TALİBİM”

Muhtarlık görevine talip olduğunu ifade eden Tuğral; “9 yıl Nazilli Devlet Hastanesi’nde Tıbbi Sekreter olarak görev yaptıktan sonra 2016 yılında ticaret hayatına atıldım. Önce Füzyon Profesyonel Temizlik firmasını ardından geçen sene Eski Ev nostalji kafeyi açarak ticaret hayatına devam ediyorum. 2018 yılında sosyal medya sayfası olarak başlayan yerel esnafı destekleme ve yerel ekonomiyi canlandırma çalışmalarımızı halen başkanlığını yaptığım Nazilli Esnafları Güçbirliği Derneği olarak resmileştirerek ilçe ekonomisine katkı sunmaya çalışıyoruz. Haftada bir gün yazdığım köşe yazılarında da ilçemizin, esnafımızın, çiftçimizin ve her kesimden vatandaşın sorunlarını dile getirmeye çalışıyorum. Ticari yaşamda, dernekte ve köşe yazılarında olduğu gibi her siyasi düşünceye eşit mesafede durarak 36 yılımın geçtiği mahalleme muhtar olarak hizmet etmeyi istiyorum. Mahallemizi tüm platformlarda hakkıyla temsil edeceğim konusunda inancım ve kararlılığım tam. Değerli mahalle sakinlerinin teveccühü ile muhtarlığa talibim” diye konuştu. Tuğral açıklamasında, sosyal medya ve yerel gazetelerde aday olduğunu öğrendiği muhtar adaylarına da başarılar diledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER