Nazilli Ayna Gazetesi

TUĞRAL ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

TUĞRAL ÇALIŞMALARINA BAŞLADI
866
02 Nisan 2021 - 9:18
Altıntaş Mahallesi Muhtar Adayı, esnaf ve Nazilli Esnafları Güç Birliği Derneği Başkanı Meltem Tuğral, adaylık açıklamasından sonra ilçe protokolü ziyaretleri ile seçim çalışmalarına başladı.

İlk olarak Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı ziyaret eden Tuğral yaptığı açıklamada “Sayın Başkan ile adaylığım ve seçilmem halinde yapmak istediğim projelerle ilgili güzel bir görüşme oldu. Kürşat Bey bana ve seçime katılan diğer muhtar adayı arkadaşlarıma başarılar diledi.” dedi.

Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy’u da makamında ziyaret eden Tuğral, “Adaylığım nedeniyle Kaymakamımız Sayın Sedat Sırrı Arısoy beye nezaket ziyaretinde bulundum. Daha önce dernek olarak da ziyaretlerde bulunduğumuz Kaymakam Beye misafirperverliği için teşekkür ediyorum. Kendisiyle ilçemizde yapılabilecek projeler hakkında fikir alış verişinde bulunduk. Nazilli’nin merkezi Altıntaş Mahallesi olduğu için tabi ki mahallemizi de konuştuk.” dedi.

Yoğun tempo ile çalışmalara ve ziyaretlere devam eden Tuğral “Manevi desteklerini iletmek üzere ziyaretime gelen, ortak projelerimiz olan Denizli Babadağ Belediye Başkanı Sayın Ali Atlı’ya da teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi.

Muhtar adayı Meltem Tuğral ziyaretlerinin siyasi parti temsilcileriyle devam edeceğini söyledi.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER