Nazilli Ayna Gazetesi

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Eşin Group Nazilli Belediyespor’da iç ve dış transfer çalışmaları sürüyor.

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Eşin Group Nazilli Belediyespor’da iç ve dış transfer çalışmaları sürüyor.
447
22 Temmuz 2022 - 18:34

Eşin Group Nazilli Belediyespor 2022-2023 sezonu hazırlıkları kapsamında geçtiğimiz sezon Kırşehir Belediyespor’da 23 maçta forma giyen ve 4 gol atma başarısı gösteren 2015-2016 ile 2017-2018 sezonlarında Nazilli Belediyespor formasını terleten stoper Nuh Aşkın ile tekrar sözleşme imzaladı.

Nazilli’de gerçekleştirilen son görüşmeler sonrasında anlaşma sağlanan oyuncu Nuh Aşkın, Gazi Mustafa Kemal Atatürk spor kompleksinde düzenlenen tören ile kendisini 2 yıllığına siyah beyaz renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.  

-Eşin Group Nazilli Belediyespor Yönetim Kurulu Üyemiz Kadir Kabak, ‘Camiamıza ve futbolcumuza hayırlı olsun’

Sezon hazırlığı kapsamında iç ve dış transfer çalışmalarına hız verildiğini belirten Eşin Group Nazilli Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Kabak, “Nuh kardeşimizin tekrar bizimle olması mutluluk verici bir olay. Nuh Aşkın evine yuvasına tekrar hoş geldi. Formamız altında nice başarılar dileriz. Camiamıza hayırlı olsun” dedi.

-Eşin Group Nazilli Belediyespor ile sözleşme imzalayan Nuh Aşkın, ‘Tekrar evimde ve yuvamda olduğum için çok mutluyum’

İmza töreni sonrası açıklamalarda bulunan başarılı oyuncu Nuh Aşkın, “Daha önce de gururla ve özenle terlettiğim formayı tekrar giyecek olduğum için çok mutluyum. Evimde bildiğim, bizleri her zaman destekleyen taraftarlarımızla önemli bir camiada olacağım. Bu beni ayrıca motive edecek. Hepimize hayırlı olsun. Nazilli Belediyesporumuzun hedefine ulaşabilmesi için çaba göstereceğim” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER