Nazilli Ayna Gazetesi

TEKSTİL PARK

TEKSTİL PARK
437
05 Ağustos 2022 - 9:00

Efeler ilçesinde eski Aydın Tekstil Fabrikası alanı bildiğiniz gibi Tekstil Park olarak düzenlendi.

Daha öncesinde üretim alanları, lojmanları, satış mağazası ile organize ve kurumsal yapıda  faaliyet gösteren fabrika uzun süre kapalı kaldıktan ve bildiğim kadarıyla yasal ve siyasi nedenlerle atıl olarak bekledikten sonra Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Tekstil Park adıyla, sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunmak üzere yeniden düzenlendi. Çok da güzel oldu. Çocuklar, gençler ve büyükler için sürekli sosyal ve kültürel faaliyetlerin yapıldığı park alanı halkın da ilgisini çekti ve karşılık buldu. Büyükşehir Belediyesi’nin halka en çok dokunan icraatlarından oldu.

Efeler için büyükşehir belediyesi tarafından yapılan bu ve benzeri halka dönük, sosyal ve kültürel hayatı canlandıran faaliyetler maalesef özellikle Aydın’ın doğu ilçelerinde yapılmadı. İlin en büyük ikinci ilçesi hatta doğu ilçelerinin merkezi sayilabilecek Nazilli sosyal ve kültürel yönden maalesef yeterli hizmeti alamadı. Oysa Tekstil Park benzeri bir yatırım için o kadar çok yatırım gerektirmeyen Sümerpark ve ya belediyeye teslim edilen Millet Bahçesi gayet uygun olurdu. Yapmanın önünde tek engel yapmak istememek gibi duruyor.

KPSS

Ne eğitim sistemini oturtabildik ne sınav sistemini. Binlerce genç yıllarca emek harcayarak hazırlanıyor sınavlara. Sonra ne oluyor 20-30 tane soru hileli çıkıyor. Hak etmeyen belki binlerce kişi devlet memuru olurken hakkı olanlar hiç de umutları olmadığı halde başka baharları bekliyorlar. Bu soruları hazırlayan, kontrol eden, basan, dağıtan herkes zan altında. Bir kişiye iki kişiye verilse sorular hadi tanıdığa torpil yapılıyor der geçeriz. Ama ya soru veya cevaplar herhangi bir gruba, cemaate falan verildiyse. Buna benzer senaryo ile devlete yapılan sızmaların acı sonuçlarını 15 temmuzda gördük. Soru çalma iddiaları umarım doğru değildir. Yoksa yeni 15 temmuzlar için hala uğraşanlar var demektir.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER