Nazilli Ayna Gazetesi

Tazof Akıl Oyunları Yarışmasına Sınav Koleji Ev Sahipliği Yaptı

Tazof Akıl Oyunları Yarışmasına Sınav Koleji Ev Sahipliği Yaptı
1.760
07 Ocak 2020 - 10:43
Nazilli’de, Sınav Koleji’nin ev sahipliğinde, ilk kez düzenlenen akıl ve zeka oyunlarında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Nazilli’de ilk kez Sınav Koleji’nin ev sahipliğiyle düzenlenen ve Nazilli’deki her okuldan ortaokul seviyesindeki öğrencilerin katılım sağladığı akıl ve zeka oyunları gerçekleştirildi. Düzenlenen ödül töreninde, mangala, reversi, pentago ve kulami oyunlarında ilk 3’e giren öğrencilere madalya verildi. Yarışmalarda ilk iki sırayı alan öğrenciler, Aydın’da düzenlenecek yarışmalarda Nazilli’yi temsil etmeye hak kazandı. Törene Nazilli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Latif Akgün, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Gerçekleştirilen ödül töreninde konuşan Akgün, “Akıl ve zeka oyunları, son dönemde bakanlığımızın da önem verdiği bir alan. Çocuklarımızın farklı alışkanlıklara yönelmesi ya da boş zamanlarını güzel değerlendirmeleri yönünde oldukça yararlı bir şey. Turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ediyor, dereceye giren öğrencilerimizi kutluyorum.” ifadelerini kullandı. Yarışmalarda dereceye giren öğrenciler; Mangala kategorisinde Esmanur Özdemir birinci, Mürşide Başaran ikinci, Rahman Topçuoğlu üçüncü oldu. Reversi kategorisinde Mesut Kaan Bebeci birinci, Ege Örge ikinci, Fatih Eren üçüncü oldu. Pentago kategorisinde Burak Hamdi Ülke birinci, Seval Kınsız ikinci, Arda Sayın üçüncü oldu. Kulami kategorisinde Turhan Batu Başarır birinci, Burak Özdemir ikinci, Birgül Yılmaz üçüncü oldu. Ödül töreni fotoğraf çekimi ile son buldu.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER