Nazilli Ayna Gazetesi

Tazen Kahvaltı Salonu törenle açıldı

Tazen Kahvaltı Salonu törenle açıldı
891
28 Şubat 2019 - 18:09

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Yeşilyurt Mahallesi Denizli Caddesi üzerinde yapımı tamamlanan Tazen Kahvaltı Salonu görkemli bir törenle açıldı.

Nazilli Belediyesi tarafından Yeşilyurt Mahallesi Denizli Caddesi üzerindeki yaklaşık bin 185 metrekare alan üzerinde inşa edilen Tazen Kahvaltı Salonu düzenlenen görenle açıldı.

Açılış törenine Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Ticaret Borsası Başkanı Nurettin Kırlıoğlu, MHP Nazilli İlçe Başkanı Cüneyt Korkmaz, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Serpil Ateş Akkaya, MHP Kadın Kolları Başkanı Birsen Karlıoğlu, MHP ve AK Parti ilçe teşkilatları, meclis üyeleri, daire müdürleri,dernek ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, mahalle muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende konuşan Yeşilyurt Mahalle Muhtarı İrfan Teyfur, “Başkanımızın ve belediyemizin yapmış olduğu bu güzel kahvaltı salonunun hepimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı Haluk Alıcık; “Yaklaşık 10 yıldır belediye başkanlığı yapıyoruz. Belediye başkanlığımızda 2009’daki ekip arkadaşlarımızla beraber ‘biz bu memleketin şehr-i emini olacağız’ demiştik. Böyle güzel bir şehirde belediye başkanı olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Nazillimiz bize sahip çıktı, biz de Nazilli’nin yüzünü kara çıkaracak hiçbir projenin içinde yer almadık. Nazilli’de marka olacak projelere imza attık. 2009-2014’de seçim vaatlerimizin yüzde 100’ünü yapmışız ve üstüne onlarca projeyi eklemişiz. 2014-2019’da yine seçim vaatlerimizin yüzde 95’ini gerçekleştirmişiz. Büyükşehir Yasası olmamış olsaydı biz gelirlerimizle birlikte Nazillimizi kalkındıracak daha pek çok projeyi hayata geçirebilirdik” diye konuştu.

Nazilli’de birçok büyük projeyi hayata geçirdiklerini hatırlatan Başkan Alıcık, “Dereköy ve Dallıca Çayı’nın ıslah edilmesi noktasında Devlet ve Su İşleri Bakanlığı ile birlikte çok ciddi bir işe imza attık. ‘Biz Nazilli’yi karşılıksız sevdik’ dedik ve biz Nazillimize duyarsız kalamayız. Nazillimiz bizim doğduğumuz, büyüdüğümüz ve öleceğimiz bir şehir. Devletin verdiği 55 milyon lira ile Nazillimize Dandalaz’dan içme suyu gelecek. Biz sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmadık Allah’a şükür. Biz seçim zamanı geldi diye insanların elini sıkan bir insan olmadık. 10 yıl boyunca her gün sokağın içinde olduk” ifadelerini kullandı.

2019-2024 döneminde Nazilli’de büyük projeleri hayata geçireceklerini müjdeleyen Alıcık, “Allah nasip ederse 2019’dan sonra Nazillimiz Sümer Üniversitesi’ne kavuşacak. Bu Nazillimize 35 bin ile 40 bin arasında öğrenci demek. Bugün 14 bin öğrenci ile Nazilli hayat buluyor. Biz bu şehri aldığımızda Nazilli emekli şehriydi. Biz bu şehri üniversite ve organize şehri yaptık. Mergen Çayı’da Dereköy ve Dallıca gibi ıslah edilecek. Yaklaşık bin dönümlük alanda hobi bahçeleri, bisiklet yolları, yürüyüş yolları, piknik alanları, spor alanlarının ve köprünün olacağı bir alan inşa edeceğiz. Bir diğer projemiz ise meydan. Ali Molla ve Beş Eylül’ün olduğu alanda battı çıktılar, parklar ve yeşil alanların olduğu bir merkez yapacağız. Bu kesinlikle olacak. Tren yolunun alt geçidine yürüyen merdiven ve asansör yapılacak. Bunun ihalesini de seçimlerden önce yapacağız. Biz 24 saatimizin 17-18 saatinde mesai harcıyoruz. Bunun sonucunda da hep beraber başaracağız” sözlerini kaydetti.

Açılış duasının okunmasının ardından kurdele kesilerek kahvaltı salonu vatandaşların hizmetine açıldı.

Nazilli Belediyesi Etüd ve Proje Müdürlüğü tarafından tasarlanan, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapımı gerçekleştirilen kahvaltı salonunun içerisinde bir adet 143 metre kare alana sahip yöresel ürün satış standı, 1 adet 178 metrekare alana sahip kahvaltı ile servis mekânı, teras, mescit ve otopark bölümleri yer alıyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER