Nazilli Ayna Gazetesi

Taksimi Kana Buladı İlk İfadesi Ortaya Çıktı

Taksimi Kana Buladı İlk İfadesi Ortaya Çıktı
451
14 Kasım 2022 - 14:27

Dün İstanbul İstiklal Caddesinde bombalı saldırı gerçekleşti. Gerçekleşen saldırıda 6 vatandaşımız hayatına kaybederken, 81 vatandaşımızda yaralanmıştı.

Emniyet güçlerinin sabaha karşı yaptığı operasyonla saklandığı evde kıskıvrak yakalandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada saldırganın kimliği de belli oldu.

Saldırganın Suriye uyruklu Ahlam Albashir olduğu belirlendi. Yapılan sorgusunda ise terör örgütü pkk ile bağlantısı olduğunu belirtti. İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafında yapılan açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Olayı gerçekleştiren Suriye uyruklu Ahlam Albashir isimli şahıs sağ olarak ele geçirilmiştir. Şahıs yapılan sorgusunda, PKK/PYD/YPG Terör örgütü tarafından özel istihbarat elemanı olarak yetiştirildiğini ve Afrin üzerinden ülkemize eylem yapmak için kaçak yollarla giriş yaptığını beyan etmiştir. PKK/PYD/YPG terör örgütünün Suriye Kobani’deki merkezinden İstanbul’da eylem talimatı alarak 13.11.2022 Pazar günü saat 16:20 sıralarında bombalı eylemi gerçekleştirdiğini ve kaçtığını beyan etmiştir. Olayla ilgili başlatılan çalışmalar çok yönlü olarak devam etmektedir.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER