Nazilli Ayna Gazetesi

Sultanhisar’da Kaza, 1 Kişi Yaralandı

Sultanhisar’da Kaza, 1 Kişi Yaralandı
1.518
09 Mart 2020 - 15:19
Aydın’ın Sultanhisar ilçesinde karayolu üzerinde giden otomobil ile motosikletin karıştığı kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

Kaza, Aydın Sultanhisar İlçesi Aydın Denizli karayolu üzerinde bulunan Atça Mahallesinde saat 12.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Aydın’dan Nazilli istikametine doğru seyir halinde olan Mustafa D. idaresindeki 09 E 2975 plakalı otomobil ile aynı yönde seyir halinde olan Kadir Ü. idaresindeki 09 ABC 002 plakalı motosiklet çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan Kadir Ü. yaralandı. Çevredeki vatandaşlarım ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada ağır yaralanan Kadir Ü. sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Nazilli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazada yaralanan motosiklet sürücüsünün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

(Haber Merkezi)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER