Nazilli Ayna Gazetesi

SPOR DOKUZ, YAYIN HAYATINA BAŞLADI

SPOR DOKUZ, YAYIN HAYATINA BAŞLADI
619
29 Temmuz 2019 - 16:19

Aydın ve Ege bölgesinde spor camiasındaki gelişmeleri okuyucularına aktaracak olan Spor Dokuz (www.spordokuz.com) spor haber sitesi yayın hayatına başladı.

Futbol, basketbol, voleybol ve diğer branşlar olmak üzere, Aydın ve bölgede sadece spor haberlerinin yayınlandığı adres Spor Dokuz olacak. Aydın’da çeşitli gazetelerde başarıyla görev yapan, genç ve tecrübeli ekibiyle yola çıkan Spor Dokuz, bundan sonraki süreçte kentteki sporun nabzını tutmak için çalışmalarını titizlikle sürdürecek.

Aydın’daki ve Ege Bölgesindeki sporseverleri, sporun her branşıyla buluşturacak olan Spor Dokuz, liglerin başlamasıyla birlikte video haberler, hafta içi programları ve amatör karşılaşmaların canlı yayınını da resmi sosyal medya hesaplarından takipçilerine sunacak. Aydın’da sporseverleri ilklerle buluşturacak olan Spor Dokuz; basketbol, futbol, voleybol ve diğer branşlardaki müsabakaların canlı yayınlarını yaparak özellikle Aydın’daki spor anlayışı kalitesini de bu sayade yükseltmeyi hedefliyor.

www.spordokuz.com spor haber portalı yöneticilerinden Kamil Kazankaya ve Ramazan Aydemir, Aydın ve Ege sporuna bağımsız ve tarafsız bir şekilde hizmet edeceklerini belirterek tüm Aydın’ı siteye sahip çıkmaya davet etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER