Nazilli Ayna Gazetesi

Skoda Türkiye Tüm Çalışanlarına 25 Maaş İkramiye Dağıttı

Skoda Türkiye Tüm Çalışanlarına 25 Maaş İkramiye Dağıttı
917
28 Aralık 2022 - 16:17

Skoda’nın Türkiye distribütörü Yüce Auto’nun tüm çalışanlarına 25 maaş ikramiye verdiği açıklaması, özellikle sosyal medyada epey gündem olmuştu. Verilen ikramiyeyi doğrulayan Yüce Auto Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce, yaptığı açıklamasında şaşkınlık yarattı.

Medyaya yansıyan haberler üzerine bir açıklama yapan Yüce Auto Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce, 25 ikramiye haberinin gündem olmasına şaşırdığını dillendirdi. Başkan Yüce’nin açıklamaları şu şekildeydi; “Bütün işverenlerin çalışanlarına haklarını zaten vermesi lazım. Açıkçası bunun bu kadar gündem olmasına da hayret ettim. Sonuçta çalışanlarımızın hakkını verdik. Bizim yaptığımız gayet normal bir şey. Geçen yıl da çalışanlarımıza 15 maaş ikramiye vermiştik.”

Çalışanlarının kendileri için çok önemli olduğunu söyleyen Ahmet Yüce, “Biz onlar sayesinde varız. O yüzden her zaman her zorlukta yanlarındayız” dedi. Yüce, pandemi döneminin en başından itibaren, “Hiçbir çalışanı işten çıkarmayacağız” açıklamasıyla da dikkat çekmişti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER