Nazilli Ayna Gazetesi

Sinir Krizi Geçirip Kendini Jiletlemişti, Şimdide Evini Yaktı

Sinir Krizi Geçirip Kendini Jiletlemişti, Şimdide Evini Yaktı
1.266
19 Aralık 2020 - 19:44
Nazilli’de psikolojik sorunları olduğu iddia edilen şahıs ailesiyle birlikte oturduğu  evi yaktı.

Geçtiğimiz hafta içi jiletle kendisine zarar verip, daha sonra ailesine saldıran S.E, iddiaya göre, ailesi içerideyken evini ateşe verdi. Yeni Mahalle Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde bulunan evinde oturan psikolojik sorunları  olduğu iddia edilen S.E., yine sinir krizine girerek ailesiyle birlikte oturduğu  evi ateşe verdi.
Ailesinin durumu bildirmesi üzerine olay yerine itfaiye ve polis  ekipleri sevk edildi.
Ekiplerin müdahalesi sonucu yangın kısa sürede söndürülürken, S.E., polis ekipleri tarafından güçlükle sakinleştirildi. Evde soğutma çalışmaları sürerken, yangında can kaybı yaşanmaması derin bir nefes aldırdı.
Ayrıca geçtiğimiz Pazartesi günü  yaşanan olayda sinir krizine giren S.E  jiletle vücuduna kesikler attıktan sonra ailesine saldırmış, şahıs biber gazı kullanarak güçlükle etkisiz hale getirilmişti.

(Abdülkadir Gökçe)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER