Nazilli Ayna Gazetesi

SINAV KOLEJİNE BURSLULUKTA REKOR KATILIM

SINAV KOLEJİNE BURSLULUKTA REKOR KATILIM
1.781
16 Ocak 2020 - 17:48

Sınav Koleji 11-12 Ocak’ta düzenlediği bursluluk sınavı ile Nazilli’de bir rekora imza attı. Sınav’a yaklaşık 3 bin kişi katıldı.

Nazilli’nin hedefi yükseklerde olanların tercihi Sınav Koleji’nin bursluluk sınavına rekor düzeyde katılım oldu. Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı sınav 3. sınıftan başlayarak 11. sınıfa kadar 6 seansta başarılı ve güvenli şekilde tamamlandı.  Öğrenciler sınavda iken velilere de Sınav Koleji Konferans Salonunda okul tanıtımı ve bilgilendirme sunumunu yapıldı.

Deneyimli yöneticiler Ve Uzman öğretmen kadrosu ile başarılı bir ortamda sınavları geçirdiklerini dile getiren Nazili Sınav Koleji Kurucu Müdürü Şükrü YILDIRIM , “Sınav Koleji olarak 5 yıldır yaptığımız bursluluk sınavları içerisinde 3 bine yakın en yoğun katılımla gerçekten heyecan verici bir bursluluk sınavı yaşadık. Nazilli halkına ve tüm çevre ilçelerden gelen velilerimizle öğrencilerimize gösterdikleri ilgiden dolayı çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu. Nazilli Sınav Koleji olarak her sene güven katlayarak büyük başarılara imza attıklarını ve bundan dolayı çok mutlu olduklarını belirten Yıldırım, “Biz eğitim açısından da her sene çok daha iyisini yapmaya çalışıyoruz. Yabancı dil konusunda, akademik, sportif, kültürel, sanatsal çalışmalar HUSUSUNDA, hep kendimizi rakip görerek çalışıyoruz ve bu konuda çok iyi yol katettiğimizi düşünüyoruz. Amacımız Nazilli ve çevresine en güzel, en kaliteli eğitimi vermek. Bursluluk, seneye 4.sınıftan başlayarak 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ve 12. sınıfa geçecek ÖĞRENCILERIN tamamına verilecek olan bir burstur. Öğrencilerin başarısına göre indirimlerde 100’DE yüzden başlayarak aşağıya doğru gidecek bir bursluluk imkanı sunacağız. Gönlümüz çok fazla öğrencinin burs alması çünkü ciddi anlamda başarılı öğrencilere katkı sunmak istiyoruz.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER