Nazilli Ayna Gazetesi

SINAV KOLEJİ’NDEN RENKLİ AÇILIŞ

SINAV KOLEJİ’NDEN RENKLİ AÇILIŞ
1.890
07 Eylül 2021 - 19:14
Nazilli Sınav Koleji 2021-2022 Eğitim Öğretim yılını renkli etkinlikler ile başlattı. Çeşitli etkinliklerin düzenlendiği etkinlikte öğrenciler doyasıya eğlendi.

Koronavirüs salgınında dolayı uzun bir aradan sonra yüz yüze eğitim başladı. Nazilli’de uzun yıllardır eğitim sektöründe kaliteli hizmet sunan Sınav Koleji farkını yine gösterdi. 2021-2022 Eğitim Öğretim yılının ilk gününde öğrencilerine unutulmaz bir yaşattı. Sandalye kapmaca, çuval ve yumurta taşıma yarışı, penaltı ve üçlük atma yarışması gibi etkinliklerle, hem okula yeni başlayan öğrencilere hem de okullarına yeniden dönen öğrencilere sürpriz hediyeler dağıtıldı. Müzikler eşliğinde doyasıya eğlenen öğrenciler son olarak yapılan mangal partisi ile karınlarını doyurdu.

Program İlk ve Ortaokul Müdürü Recep Vural’ın konuşmasıyla başladı. Ardından üniversite sınavında ilk bin ve 10 bine giren öğrencilerine başarı plaketi, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Yeni eğitim öğretim yılı için iyi dileklerde bulunan Nazilli Sınav Koleji Kurucusu Şükrü Yıldırım, “Her geçen yıl başarı çıtasını daha da arttıran, her türlü sınav ve yarışmalarda başarılı olan, İngilizce konuşan, mutlu öğrenciler yetiştirmeyi amaçlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Sınav Koleji Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Sefa Soysever’de, “İlgili ve bilgili öğretmen kadromuzla, yayınlarımızla, iki dilde eğitimi ile öğrencilerimizi her gün daha da ileriye taşıyan anlayışımızı sabırla ve bıkmadan devam ettiriyoruz Bu nedenle her geçen yıl daha çok tercih edilen bir okul olmanın gururunu yaşıyoruz.” dedi.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER