Nazilli Ayna Gazetesi

Sİ-SER’NİN, NAZİLLİ’DEKİ 3’ÜNCÜ ŞUBESİ HİZMETE GİRDİ

Sİ-SER’NİN, NAZİLLİ’DEKİ 3’ÜNCÜ ŞUBESİ HİZMETE GİRDİ
635
16 Haziran 2021 - 17:42
İşitme Cihazı ve İşitme Merkezi alanında Türkiye’nin en çok tercih edilen markası olan Si-Ser İşitme Cihazları, Nazilli’de 3’üncü şubesini Yeşil Mahalle Devlet Hastanesi karşısında açtı.

70’den fazla şubesiyle Türkiye’nin en büyük İşitme Merkezi Zinciri olan Si-Ser İşitme Cihazları’nın 3’üncü şubesi Nazilli’de hizmete açıldı. Yeşil Mahalle’de Nazilli Devlet Hastanesi poliklinik kapısı karşısında hizmete giren Si-Ser’in açılış törenine, Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Bozdoğan Kantar, İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Cihat Öztürk ve İYİ partili yönetim kurulu üyeleri ve Si-ser İşitme Cihazları kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Ağaç ile STK kuruluşları katıldı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında yapılan açılış töreni, hocanın açılış duası ile başladı. Duanın ardından açılış kurdelesini Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Bozdoğan Kantar, İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Cihat Öztürk ve İYİ partili yönetim kurulu üyeleri ve Si-ser İşitme Cihazları kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Ağaç kesti. Ardından şubenin içini gezen davetliler, Şube Müdürü Kerim Kangöz’den cihazlar hakkında bilgi aldı. Si-ser İşitme Cihazları kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Ağaç’ın konuşmasının ardından ise açılış töreni sona erdi.

“İŞİMİZİN BİR NUMARASIYIZ”  

20 yıldır biz Nazilli’de ve Aydın bölgesinde standartta hizmet veriyoruz. Özellikle 5 duyu organından birisi olan kulağın zedelenmesi durumunda yerine koymuş olduğumuz işitme cihazının iyi uygulanmaması halinde kişinin dünya ile irtibatı kesiliyor. Biz bu irtibatı tekrar kurmak için elimizdeki bütün imkanları seferber ederek, teknolojiyi, psikolojiyi, fizyolojiyi, nörolojiyi ve elektroniği kullanarak bir ürün üretiyoruz. Şuanda ürettiğimiz bu cihaz ve ürünler dünyanın 50 ülkesinde aynı kelime, sesi üretiyor. Şuanda burada açılışını yaptığımız şubenin ürünleri tüm dünyada satılıyor. Amerika’dan Çin’e kadar. Bu bizim ve ülkemizin gurur kaynağıdır. Burada üretilen ürün bizim ve Türk mühendislerinin göz nurudur. Bundan sonraki süreçte de sizin desteğiniz ile daha iyi hizmet vereceğiz. Türkiye’de 70’in üzerinde şubemiz bulunmaktadır. 300’ün üzerinde de bayimiz mevcuttur. Özellikle son 10 yıldır bu sektörün gelişmesi adıma büyük emek harcadık. Bundan sonra da gelişmesi için elimizden geleni yapacağız. Nazilli’ye açacağımız 3’üncü şubemizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER