Nazilli Ayna Gazetesi

SEVİM MAZBATAYI ALDI

SEVİM MAZBATAYI ALDI
1.647
30 Aralık 2019 - 12:38
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Teşkilatı Başkanı seçilen Serkan Sevim mazbatasını aldı.

CHP’de 2020 Nisan ayı içerisinde yapılacak olan 37’nci Olağan Kurultay öncesi il ve ilçelerde kongre heyecanı yaşanmıştı. Nazilli’de de kongre sürecinde Ali Deveci ve Hakan Şensan’ın adaylıktan çekilmesi ile mevcut başkan Serkan Sevim kongreye tek aday olarak girmişti. Seçim sonucunda, 374 delegesi olan Nazilli’de 235 delege oy kullanmış ve 231 oy alan Serkan Sevim kazanmıştı.

Seçimi kazanan ve bugün itibari ile mazbatasını alan Sevim yaptığı açıklamada, “Bu Mazbatanın alınmasında bu güne kadar emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Partimizin, üyelerimizin bize verdikleri bu emaneti en iyi şekilde temsil ederek koruyacağımızdan, partimizi iktidar yapmak için durmadan gece gündüz çalışarak mücadele edeceğimizden ve tüm kişisel zaaflarımızı partimizin dışında bırakarak Cumhuriyet Halk Partisine yaraşır bir disiplin içerisinde üyelerimizle birlikte çalışacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Nazilli Cumhuriyet Halk Partisi tüm unsurlarıyla dinamik ve halkla iç içe örgüt yapısıyla bundan sonraki tüm seçimlerde başarılı olacağını bu kongreler sürecinde göstermiş olduğu birlik ve beraberlik ile göstermiştir. Buradan daha önce verdiğim mesajı tekrar etmek istiyorum.  Geçmişteki olumsuzlukları kırgınlıkları dışarıda bırakarak birlikte olmaya çağırıyorum. Sizleri, Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında Birlik olmaya Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük eserim dediği Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşımaya, bu uğurda zor ama onurlu bir mücadeleye çağırıyorum. Bu mazbatanın ilçe yönetiminin değil Türkiye’nin mazbatası olması için tüm gücümüzle el ele omuz omuza, üyelerimizle barışık, halkımızla iç içe, kendimiz için değil halk için mücadele edeceğimize söz veriyoruz. Seçilen tüm yönetim kurulu üyelerini, il delegelerini kutluyor mazbatamızın hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER