Nazilli Ayna Gazetesi

ŞAMPİYON HOCAYLA YOLA DEVAM

ŞAMPİYON HOCAYLA YOLA DEVAM
767
11 Mayıs 2021 - 16:30
2. Lig’e Yükselen Nazilli Belediyespor, tecrübeli hocası Mesut Toros ile nikah tazeleyerek 1 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

TFF 3. Lig 2.Grup’ta mucizevi bir şekilde şampiyonluğa ulaşarak 2. Lig’e yükselen Nazilli Belediyespor, sezon bitimine 8 hafta kala anlaştığı Mesut Toros ile nikah tazeleyerek 1 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

Misli.com 3. Lig 2. Grup’ta üst üste 6 galibiyet alarak son hafta deplasmanda şampiyon olan Nazilli Belediyespor da, teknik direktör Mesut Toros yönetiminde peri masalını gerçeğe dönüştürmüştü.

Siyah beyazlı kulüpten anlaşmayla ilgili yapılan açıklamada “Şampiyonluk ile taçlandırdığımız 2020-2021 sezonunun ardından Teknik Direktörümüz Mesut Toros ile yaptığımız görüşmelerinin ardından kendisi ile 1 yıl daha anlaşma sağlanmıştır. Teknik Direktörümüz Mesut Toros’a ve büyük camiamıza hayırlı olsun” ifadeleri yer aldı.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER