Nazilli Ayna Gazetesi

Şampiyon Boksörler ve Hocaları Ödüllendirildi

Şampiyon Boksörler ve Hocaları Ödüllendirildi
955
26 Eylül 2019 - 10:50

Nazilli boks ihtisas spor kulübü yönetimi şampiyon sporcular ve hocalarının onuruna Mahal kafede yemek ve ödül töreni düzenledi.

Türkiye Şampiyonalarında farklı kategorilerde Türkiye Şampiyonu olan ve Türkiye Şampiyonlarında derece elde ederek büyük başarılara imza atan Aydının ve Nazillinin gururu olan; geçen senenin 59 kilogramda Türkiye 3.’sü bu sene ise bir üst siklet 62 kilogramda Türkiye Şampiyonu olan Emir Samed TOPÇU, Yıldız Kadınlar Türkiye 2.si Buse SAĞLAN, Yıldız Kadınlar Türkiye 3.sü Dudu DÖNMEZ, Genç Kadınlar Türkiye 3.sü Hülya BATUR, Üst Minik Kadınlar Türkiye 3.sü Fatma KADIKÖYLÜ ve şampiyon sporcuların hocası olan Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü kurum Antrenörü ve aynı zamanda Milli Takım antrenörü Yavuz KILIÇ’ı düzenlenen ödül töreninde; Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü; Cenap FİLLİKÇİOĞLU, Spordan Sorumlu Şube Müdürü; Serdar KÜÇÜK, Boksun Duayenlerinden, Aydın iline boks branşını getiren, Nazilli’de Aktif Boks faaliyetinde bulunan kulüplerin Onursal Başkanı ve Uluslararası boks hakemi Aziz KILIÇ, Türkiye Boks Federasyonu Sağlık Kurul üyesi Dr. Şeref BİNBOĞA, Türkiye Boks Federasyonu Aydın Boks İl Temsilcisi ve Nazilli Boks İhtisas Spor Kulübü Başkanı; Levent DANKI, Spor İlçe Müdürü; Güven EKER, Nazilli Boks İhtisas Spor Kulübü Yönetim kurulu üyeleri; Cüneyt KORKMAZ, Cihan GEVREKOĞLU, Mehmet DEMİREL ve Haldun AKÇAKAYA ödüllendirdi.

Ödül töreninde İl Müdürü Cenap FİLLİKÇİOĞLUNA boks sporuna katkılarından dolayı boksun Duayen ismi Aziz KILIÇ Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp GÖZGEÇ adına çiçek ve boks federasyonun filamasını taktim ederken, Türkiye Boks Federasyonu Sağlık kurul üyesi Dr. Şeref BİNBOĞA ise Nazilli Boks İhtisas Spor Kulübü Yönetim kurulu adına spordan sorumlu şube müdürü Serdar KÜÇÜĞE çiçek ve filama taktim etti.

Aydın Boks İl temsilcisi ve Nazilli Boks İhtisas Spor Kulubü başkanı Levent DANKI ise yönetim kurulu adına antrenör: Yavuz KILIÇ’a altın verdi. Basın mensuplarının da yoğun ilgi gösterdiği törende Boksun Duayeni Aziz KILIÇ ise katkılarından dolayı yönetim kurulu üyesi Cüneyt KORKMAZ ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit ÖZMENE’de Boks Federasyonunun filamasını taktim etti.

(Haber Merkezi)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER