Nazilli Ayna Gazetesi

Şampiyon Arslanlıspor Şampiyonluk Kutlamasına Devam Ediyor

Şampiyon Arslanlıspor Şampiyonluk Kutlamasına Devam Ediyor
491
30 Ocak 2023 - 11:25

Aydın 1. Amatör 1. Grupta yer alan Esnafgücü Arslanlıspor, ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan etmişti. Şampiyonluk kutlaması yemek organizasyonu ile devam etti.

Yemek organizasyona Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, 27. Dönem AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, İlçe Yönetim Kurulu ve Ak Parti Gençlik Kolları katıldı.

Futbolcular, yönetim, taraflar ve davetlilerinin katıldığı yemekte herkes doyasıya eğlendi.

Başkan Kürşat Engin Özcan konuşmasında geçen yıl son dakikada kaybedilen şampiyonluğu, bu sezon kupayı alarak kazandılar. Başarıyı tebrik eden Başkan Özcan Arslanlı her şeyin en güzelini hak ettiği gibi sporda da en güzelini hak ediyor açıklamasında bulundu.

Bekir Kuvvet Erim konuşmasında herkesi saygıyla selamlayıp başarılar diledi. İnşallah önümüzdeki yıllarda başarılara imza atarsınız dedi.

Arslanlıspor kulüp başkanı Meltem Tuğral Bildiri konuşmasında  Zaman zaman zor, sikintili, stresli geçirdiğimiz günler olsa da sonunda şampiyon olduğumuz bir sezonda en büyük pay, hiç şüphe yok ki antrenör ve oyuncularımıza ait. Zor zamanlarda takım olma ruhunu ortaya koydukları için ayrıca teşekkür ediyorum ifadelerini kullandıktan sonra kulüp başkanlığından istifa etti.

Arslanlıspor teknik direktörü Murat Akkaş’a yoğun ilgi ve sevgi vardı.  “İmparator” tezahüratlarıyla sahneye çıkan Murat Akkaş konuşmasında iyi bir oyuncu grubunuz varsa iyi hoca olabilirsiniz, bizler yola çıkarken en başta söylediğimiz karakterli oyuncular olsun, önemli değil yeteneği az olsun ama karakterleri on numara olsun dedi. Oyuncuları tebrik eden Murat Akkaş’a ilgi büyüktü.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

POPÜLER FOTO GALERİLER