Nazilli Ayna Gazetesi

Potanın Efeleri Uşak’tan Şampiyon Olarak Döndü

Potanın Efeleri Uşak’tan Şampiyon Olarak Döndü
262
10 Ekim 2022 - 11:50

2022- 2023 sezonunda Erkekler Basketbol 2. Liginde C grubunda mücadele edecek olan Nazilli Belediyespor Basketbol takımımız yeni sezon hazırlıklarına Uşak’ta gerçekleştirlen 3’lü turnuva ile devam etti.

11-13 Kasım 2022 tarihinde oynanacak maçlar ile başlayacak olan yeni sezon öncesinde çalışmalarına  devam eden takımımız geçtiğimiz günlerde Karşıyaka’ da katıldığı 4’lü 100. Yıl Turnuvasından Şampiyon olarak ayrılmıştı. Potanın Efeleri 7-8-9 Ekim tarihlerinde Uşak belediyesi tarafından düzenlenen olan Uşak Kurtuluş Kupasında yer alarak şampiyon olarak ayrıldı. İlk günün maçında Ankara temsilcisi Net Değerleme Mavi birlik basketbol takımı ile karşılaşan basketbol takımımız sahadan 68-60’lık skor la üstün ayrıldı. Kurtuluş Kupasının 2. Gününde İlkler Şehri Uşak Basketbol takımı ile Karşılaşan takımımız parkeden 67-58’ lik skorla ayrılarak, Uşak Kurtuluş Kupasını şampiyon olarak tamamladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER