Nazilli Ayna Gazetesi

PANDEMİDE EVİNİ NE HALE GETİRDİ! GÖREN BİR DAHA BAKIYOR!

PANDEMİDE EVİNİ NE HALE GETİRDİ! GÖREN BİR DAHA BAKIYOR!
572
25 Ağustos 2021 - 18:13
Pandemiyi fırsata çeviren, hem yasaklarda güzel vakit geçiren hem de evini baştan aşağı değiştiren düzenleme ile dikkat çeken Nazillili vatandaşın evini gören bir daha bakıyor.

Yaklaşık bir buçuk senedir pandeminin etkisinde, yasakları fırsata çeviren Nazilli’nin Arslanlı Mahallesinde ikamet eden Hakan Tekeoğlu evinin bahçesini baştan aşağı yeniledi. Ufak bir tadilat işiyle değişime başladığını dile getiren Tekeoğlu, “Yasaklarda evde boş boş oturmak yerine ailemle birlikte hem güzel vakit geçirmek adına hem de meşgale olması adına evimizde ufak bir tadilata başladık. Ardından bahçe düzenlemesini her zaman yapmak istiyordum. Ancak bir türlü zaman bulamıyorduk. Yasakları fırsata çevirdik ve bir yerden başladık. Bittiğinde benim hayal ettiğimden çok daha güzel bir görüntü çıktı. İleri ki zamanlar içinde güzel planlarımız var. Onları da yavaş yavaş zaman buldukça tamamlayacağız.” ifadelerini kullandı.

SÜS TAVUKÇULUĞU HAYALİNİ DE GERÇEKLEŞTİRDİ

Bahçesine 10 metrelik bir kümes yapan Tekeoğlu, yumurta ve süs tavukları besleyerek pandemi süresince onlarla zevkle ilgilendiğini de sözlerine ekledi. Hollanda Habeş, Rahibe Fizan, İspenç 5 parmak, Yeşilbaş Yaban Ördeği gibi kanatlı hayvanların yanı sıra değişik ırklarda köy tavuğu besleyerek evinin yumurta ihtiyacını karşıladığını belirtti.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Yaptıkları işlemleri, değişimleri sosyal medyada parça parça paylaşan Tekeoğlu’nun paylaşımları vatandaşlar tarafından beğeni yağmuruna tutulurken yorumlarda da “Burası nerede? Gerçekten çok güzel olmuş.”, “Bizi de artık bir çay içemeye çağırırsın.”, “ Bende mutlaka gelip görmek istiyorum.” gibi yorumlar sayısız yorum aldı. Ayrıca bahçenin son hali dış çekim yapacak çiftlerinde ilgi odağı oldu.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER