Nazilli Ayna Gazetesi

Özen Çalışmalara Hız Kesmeden Devam Ediyor

Özen Çalışmalara Hız Kesmeden Devam Ediyor
1.882
03 Şubat 2022 - 19:23
Atça’da 8 Şubat’ta yapılacak olan Atça Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlık seçimlerinde başkan adayı Ceyhun Özen çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Sultanhisar’a bağlı Atça mahallesinde 8 Şubat Salı günü gerçekleşecek olan Atça Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçim olağan genel kurulda başkan adayı Ceyhun Özen esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Regaip Kandili vasıtasıyla esnafları ziyaret edip hem kandillerini kutlayan Özen aynı zamanda esnafın sıkıntılarınıda dinliyor. Çalışmalara durmadan devam edeceklerini belirten Özen, “Tüm İslam Alemi’nin ve Esnaflarımızın Regaip Kandili mübarek olsun. 8 Şubat salı günü yapılacak olan Atça Esnaf ve Sanatkarlar odası seçimi vesilesiyle esnaflarımızı ziyaret ederek mavi listede buluşmaya ve esnaflarımızı genel kurulda oy kullanmaya davet ediyoruz.Hep birlikte durmadan yorulmadan hizmete devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

(Abdülkadir Gökçe)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER