Nazilli Ayna Gazetesi

Özcan’dan Sevim’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Özcan’dan Sevim’e Hayırlı Olsun Ziyareti
1.870
13 Ocak 2020 - 14:13

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, yeniden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli İlçe Başkanlığına seçilen Serkan Sevim’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Aydın Büyükşehir Belediyesi Nazilli Koordinatörü Yüksel Macaroğlu ile birlikte, gerçekleştiren kongrede Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli İlçe Başkanı olarak seçilen ve mazbatasını alarak göreve başlayan Serkan Sevim’e, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Nazilli’de Cumhuriyet Halk Partisinin zorlu bir süreci geride bıraktığını söyleyen Özcan, “Bu süreci, burada dostlarımız olduğundan yakinen ama uzaktan takip ettik. Bazı arkadaşlar bu konuyla ilgili çok yazıp çizdi. Ben İYİ Parti’de de bir şeye karışmak istemiyorum. Yeni seçilen yönetim kurulu ve başkanımızı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Kürşat Engin Özcan ile Millet İttifakı ruhu içinde ortak hareket ettiklerini ifade eden Sevim, “Başkanımız, yola çıktığımız günden beri ittifak ruhunu en iyi şekilde temsil eder bir noktada durdu. Bu ruhtan hiç uzaklaşmadı ve sürekli bizimle istişare ederek birlikte temsil etmemizi sağladı. Başkanımızın her zaman yanında olacağız. Kendisinin başarılı olması CHP’nin de başarısı olacaktır. Bugün de bizi yalnız bırakmayarak nazik ziyaretinden dolayı için şahsım ve yönetim kurulum adına kendisine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER