Nazilli Ayna Gazetesi

ÖZCAN’DAN NAZLI SU TESİSLERİ’NE ZİYARET

ÖZCAN’DAN NAZLI SU TESİSLERİ’NE ZİYARET
1.012
10 Mart 2020 - 10:35
Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, sabah mesaisine Nazlı Su Tesisleri’nde başladı.

Tesiste çalışan kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlayarak çiçek ve hediye takdim eden Başkan Özcan, akabinde işletmeyi gezdi.

Dolum tesislerini inceleyen Özcan, “Nazillimizin ve bölgemizin en büyük markalarından biri olan Nazlı Doğal Kaynak Suyu Tesisleri’ni ziyaret ettik. Burada çalışan emekçi kadınlarımızın gününü kutlayıp onlarla sohbet etme imkanı bulduk.  Analiz raporlarını daha önce pek çok kere incelemiş olduğumuz ve hijyenik bir ortamda dolumu gerçekleştirilen Nazlı Su’yu vatandaşlarımız güvenle içebilir. Türkiye’nin en kaliteli suları arasına giren Nazlı Su’yun kapasitesinin artırılması ve dünya çapında adının duyurulması için gerekli çalışmaları yapmaya hazırız” diye konuştu. Desteklerinden dolayı Başkan Özcan’a teşekkür eden fabrika işletmecisi Mustafa Tuğrul, “10 bin tonluk depolama kapasitesi bulunan ve el değmeyen makinelerle ambalajlanan Nazlı Su içme suyu tahlil sonuçları ile dünya çapında tanınan markaları geride bırakmıştır. Bu başarımızı sürdürmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

(Haber Merkezi)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER