Nazilli Ayna Gazetesi

Özcan, Tevfik Sarpkaya’yı Minnet ve Şükranla Andı

Özcan, Tevfik Sarpkaya’yı Minnet ve Şükranla Andı
253
22 Kasım 2022 - 9:28

Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan Türk sporunun ve Aydın’ın sevilen isimlerinden biri olan merhum Tevfik Sarpkaya’yı ölümünün 8. Yılında mezarı başında andı.

Nazilli Belediye başkanı Kürşat Engin Özcan 1990-1991, 1996 ve 1997-1999 yıllarında Gençlik ve Spor Genel Müdürü olarak görev yapan ve ardından Başbakanlık müşavirliği kadrosuna atanarak görevine devam ederken 74 yaşında vefat eden merhum Tevfik Sarpkaya’nın mezarını ziyaret etti.

Başaran’daki aile mezarlığında Sarpkaya’yı minnet ve övgüyle anan Başkan Özcan; ” Değerli büyüğümüz Tevfik Sarpkaya’yı vefatının seneidevriyesinde rahmet minnet ve şükranla anıyorum. Çok değerli bir görev insanı olarak yıllarca memleketine hizmet vermiştir. Nazillimize kazandırmış olduğu tesislerden dolayı, Nazillispor’a Nazilli belediyesine ve Nazilli halkına sunduğu katkılardan, emeklerinden dolayı şükranlarımızı sunuyorum. Mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin. Nazilli’ye bugüne kadar hizmet eden katkılarını sunan büyüklerimizi anmaya hatırlamaya devam edeceğiz Elimizden geldiğince mezarları başında onları anacağız” dedi.

Başkan Özcan Tevfik Sarpkaya’nın kabrini temizleyip, yeniden çiçekler diktikten sonra dua okuyarak ruhunu şad eyledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER