Nazilli Ayna Gazetesi

OTOGAR YÜZÜNDEN 6 AY HAPİS CEZASI ALDI

OTOGAR YÜZÜNDEN 6 AY HAPİS CEZASI ALDI
1.837
10 Aralık 2019 - 16:46
Nazilli Belediyesi eski Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Otogarını Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne devretmediği için görevi kötüye kullanmak suçundan hapis cezası aldı.

Nazilli Belediyesi eski Başkanı Haluk Alıcık kendi ofisinde basın açıklaması yaptı. Nazilli Otogarını Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne devretmediği için görevi kötüye kullanmak suçundan hapis cezası aldığını açıklayan Alıcık “Belediye bünyesinde kurmuş olduğumuz NAZBEL şirketi ile Nazilli’mizin değerlerinin Nazilli’de kalması için mücadele verdik. Tüm Türkiye’de otogarlar Büyükşehirlere devredildi. Devretmeyen tek belediye Nazilli Belediyesi’ydi. Mezbahamızı ve su fabrikalarımızı vermedik. Nazilli otogarı benim dönemimde sadece araç giriş-çıkışlarından ayda aldığımız para 250 bin liraydı. Nazilli fakirleşiliyor. Biz Büyükşehir yasasına karşıydık. Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu benim görevi kötüye kullandığıma dair İç İşleri Bakanlığı’na suç duyurusunda bulundu. Nazilli’nin malına sahip çıkmaktan ‘görevi kötüye kullanmak’ gerekçesiyle yargılandım. Ve 6 ay hapis cezası aldım. Hükmün ertelenmesi gibi bir durum söz konusu değil. İstinaf’a itiraz edeceğim. Bu yargılanma süreci benim için bir onurdur.” İfadelerini kullandı.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER