Nazilli Ayna Gazetesi

Olağanüstü Genel Kurulumda Ünal Önal güven tazeledi

Olağanüstü Genel Kurulumda Ünal Önal güven tazeledi
568
14 Mart 2023 - 10:57

Eşin Group Nazilli Belediyespor Derneği, bugün gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulu Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi’mizde gerçekleştirildi. 7405 sayılı Spor Yasasına göre kulübümüz Dernek statüsünde çıkarak NAZİLLİ BELEDİYE SPOR KULÜBÜ oldu.

Eşin Group Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Ünal Önal ev sahipliğinde gerçekleşen ve Nazilli Belediye ve Kulüp Onursal Başkanımız Kürşat Engin Özcan ile üyelerimizin takip ettiği kongrede divan başkanlığını eski kulüp başkanlarımızdan Erdoğan Eker yaparken, katipliğe ise Naim Atmaca ve Hasan Güney yaptı. Divan Kurulu’nun oluşturulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Gündem dışı madde önergesi ile yönetim kurulunda yeniden seçime gidilerek yeni yönetim kurulumuz oluşturuldu.

BAŞKAN ÖZCAN, YENİ YÖNETİME BAŞARILAR DİLEDİ

Olağanüstü kongrenin camiamıza hayırlı olmasını dileyen Nazilli Belediye ve Kulüp Onursal Başkanımız Kürşat Engin Özcan: “Bugün gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulumuzun camiamıza ve Nazilli’mize hayırlı olmasını diliyorum. Nazilli Belediyespor sadece bir futbol kulübünden ibaret değil bünyesinde basketbol, voleybol, kadın futbol takımı, masa tenisi, salon sporları gibi bir çok takım ve bireysel sportif faaliyeti yürütüyor. İnşaallah hep birlikte daha güzel işlere imza atacağız” dedi.

ESKİ YÖNETİME TEŞEKKÜR ETTİ

Bugüne kadar destek veren ve görev alan eski başkanlar başta olmak üzere tüm yöneticilere teşekkür eden Kulüp Başkanımız Ünal Önal da: “Bugün aramızda olan olmayan yaklaşık 1 senedir yürüttüğüm görevde beraber yol yürüdüğüm tüm yönetici arkadaşlarıma ve Nazilli Belediye Başkanımız Kürşat beye çok teşekkür ederim. 26 Nisan 2022 yılında çıkan 7405 nolu spor yasasına göre kulübümüz dernek statüsünden çıkıp Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlandı. Kulübümüzün ismi Nazilli Belediye Spor Kulübü olarak değiştirildi ve yeni bir seçime gidilerek yeni yönetim kurulumuz oluşturuldu. En kısa zamanda da görev dağılımımızı yaparak camiamız ile paylaşacağız. Herkes için hayırlı olsun. Bugüne kadar benimle görev yapan 32 yönetici arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Nazilli Belediyespor Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Asil Üyeleri

ASİL ÜYELER

1- ÜNAL ÖNAL

2- ALİ ERTÜRK

3- EROL KARAKUŞ

4- UYGAR KARADAYI

5- TANER SAYIN

6- RECEP KUTLU

7- ERCAN SARIOT

8- FAHRETTİN DEMİRAĞ

9- GÖKHAN ÇAMURCU

10- ALİ GÜRBÜZ

11- FATİH KAHYAOĞLU

12- HÜSEYİN TOSUN

13- OZAN ŞAHİN

14- YASER TAŞÇI

15- RIDVAN ÇETİNER

16- MUHAMMED GÜZEL

17- FARUK KUTLU

18- HAKAN ŞENGEL

19- ABDULLAH KARAEFE

20- ÖĞÜNÇ TOKGÖZ

21- ALİ GÖLGESİZ

22- YAKUP POLAT

23- MEHMET EREN

24- OKTAY ASUMAN

25- RECEP SAKARYA

26- HALUK VOLAKA

27- MURAT ŞEN

28- KADİR KABAK

29- SEMİH SEZER

30- YÜKSEL DENİZ

31- ÜMİT ÖZMEN

32- BASKIN AKSOY

33- ADNAN AKTOLUN

34- NAİM ATMACA

35- MUHAMMED MUSTAFA EREN

36- EYÜP KARA

37- YAKUP GÜN

38- UFUK ÖZDER

39- RAMAZAN GENÇLER

40- MİRZA ALİ ÖNER PAMUK

41- ONUR TAŞKOPARAN

42- MUSTAFA SELEK

43- OĞUZHAN İZGÜ

44- MUSTAFA TANRIKULU

DENETLEME KURULU ASİL

ASİL ÜYELER

1-DURMUŞ TOBAL

2-CAVİT YILMAZ

3-İBRAHİM ÖZKAN

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

POPÜLER FOTO GALERİLER