Nazilli Ayna Gazetesi

ÖĞRENCİLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ

ÖĞRENCİLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ
1.053
24 Ocak 2023 - 10:38

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğünce, “ Yaya Önceliği, Trafik Dedektifleri Projesi “ kapsamında öğrencilere eğitim verildi.

Aydın İli Çine ilçesi Evciler İlköğretim/Ortaokulunda, Kuşadası ilçesi Kirazlı Selim Eren İlköğretim ve Ortaokulunda, Yeniköy İlköğretim Okulunda, Söke ilçesi Ağaçlı ilköğretim okulu ve anaokulunda, Nazilli ilçesi Pirlibey ortaokulunda, Karacasu ilçesi Alemler İlköğretim ve Ortaokulu ve Yenice İlköğretim ve Ortaokulunda, Köşk ilçesi Çiftlik Mahallesi İlköğretim Okulunda eğitim gören toplam (420) öğrenciye  (5) öğretmene trafik kuralları (Trafik ışıkları, işaret ve levhaları, yaya yolları, öğrenci servislerini kullanma, emniyet kemeri) konularında eğitim verilmiştir. Çocuklarımıza şapka, düdük, boyama kitabı ve dergi hediye edilmiştir.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER