Nazilli Ayna Gazetesi

Öğrenciler Alzheimer Hastalarını Eğlendirdi

Öğrenciler Alzheimer Hastalarını Eğlendirdi
1.473
14 Ocak 2020 - 16:59

Nazilli Sosyal Bilimler Lisesi Müzik Kolu tarafından Dr. Rıza Arpaz Alzheimer Merkezi’nde Büyüklerimizle Beraber programında öğrenciler şarkılar türküler eşliğinde büyüklerin ellerini öptüler.

Nazilli Sosyal Bilimler Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından Dr. Rıza Arpaz Nazilli Alzheimer Hastaları ve Aileleri için Buluşma ve Danışmanlık Merkezi’nde Büyüklerimiz ile Birlikte adlı program düzenledi.

Geleneksel olarak düzenlenen programda enstrüman çalan öğrenciler, Alzheimer hastalarıyla dans edip şarkı söyledi. Yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a teşekkür eden Nazilli Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Mehmet Öztaş, 2020 yılının ilk haftalarında büyüklerle bir araya gelmenin, onları bir nebze de olsa mutlu etmenin öneminin altını çizdikten sonra küçükleri büyüklerle bir araya getirmek adına yaptıkları bu programa katılımlarından dolayı izleyicilere de teşekkür etti.

Programı Hazırlayan Müzik Öğretmeni Mustafa Dinçkol “Nazilli Belediyesi “Dr. Rıza Arpaz Alzheimer Merkezi’nde, Her Yıl yeni yıl ve Yaşlılar haftası nedeni ile program yapıyoruz. Gençlerle büyüklerimizin ellerini öpüyoruz.” dedi.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER