Nazilli Ayna Gazetesi

NÜNÜ’den Basın Emekçilerine Pastalı Kutlama

NÜNÜ’den Basın Emekçilerine Pastalı Kutlama
1.053
15 Ocak 2020 - 15:40
Nazilli’de görev yapan yerel ve ulusal basın kuruluşlarında görev yapan gazetecilerin, 10 Ocak Gazeteciler Gününü bu kez bir kadın girişimci kutladı. Doğal şifa kaynağı Kozalak Reçeli ile ünlenen NÜNÜ lakaplı kadın girişimci Nilgün Şahin Özkurt, basın çalışanlarına eşlerinin de katıldığı kutlama etkinliğinde 3. Nazilli Tarım Fuarında 2.’lik aldığı Nazilli Atom Tart isimli pastasından ikram etti.

Nazilli Öğretmen Evi ve ASO’da düzenlenen kutlama etkinliğine Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Özmen başta olmak üzere ilçede görev yapan yerel ve ulusal basın kuruluşlarında çalışanlar ve aileleri katıldı. Yaklaşık 5 yıl önce kendisine ve yakınlarına şifa olması için uzun uğraşlar sonucu elde etmeyi başardığı Kozalak Reçeli ile Nazilli başta olmak üzere tüm Türkiye’ye ifa dağıtan, bu başarısı ile de ekmeğini kazanmayı sürdüren kadın girişimci Nilgün Şahin Özkurt, hazırladığı birbirinden güzel yiyecekler ve pastası ile gazetecilerle buluştu. Amacının basın emekçilerinin gününü kutlamak olduğunu ifade eden Özkurt, “Kamuoyuna haber ve bilgi akışını tarafsız bir biçimde yansıtmak, toplumsal sorunları dile getirmek, demokrasi ve gelişimine katkı sağlamak için gece gündüz demeden, zaman zaman zor şartlar altında uğraş veren gazeteci dostlarımızın günlerini kutlamak istedim. Nazilli’mizin tanıtımında da bizlerin sesinin duyulmasında da büyük emek veren gazeteci dostlarımın katılımı beni çok mutlu etti. Herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

“GİRİŞİMCİ KADINLARIMIZIN VE ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ”

Geçtiğimiz günlerde sona eren Nazilli 3. Tarım Fuarında İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünün organizasyonu ile gerçekleştirilen ‘İncirde yeni tatları keşfet’ yarışmasında sergilediği Nazilli Atom Tart ismini verdiği incirli pastasının yanı sıra özel kabak tatlısı ve değişik lezzetleri ile gazetecilere zengin ikramlarda bulunan Nilgün şahin Özkurt’a jestinden dolayı basın çalışanları teşekkür etti. Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Özmen, “Öncelikle tüm meslektaşlarımızın ‘10 Ocak Dayanışma Günü’nü bir kez daha kutlar, hayatlarında sağlık ve başarılar dilerim. Nazilli’de çok güçlü bir medya yapısı var. Yerel gazeteler başta olmak üzere ulusal gazete, ajans ve televizyon temsilcisi meslektaşlarımız, gerekse radyolarımız ile Nazilli’de her zaman öncü işler yapmaya devam edeceğiz. Bugün Nazilli medyasının gücünün Aydın ili genelinde yayın yapan 5 gazetenin 3’ünün sahibinin Nazillili olması ile anlatmak mümkündür. Nazilli’de görev yapan tüm meslektaşlarımız gerek milli meseleler gerekse toplumsal farkındalık haberleriyle her zaman dikkat çekici olmuştur. Bugün kutlama olarak değil de ancak dayanışma diyebildiğimiz gazeteciler gününde sesimizi duyurmaya gayret ediyoruz. Yanımızda olan, bizlere her zaman destek olan herkese meslektaşlarım adına çok teşekkür ediyorum. Nilgün hanıma bizleri tekrar bir araya getirdiği ve günümüzü unutmadığı için ayrıca teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Kendisi başta olmak üzere tüm kadın girişimciler, tüm esnafımızın yanındayız” dedi.

————————————————————

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER