Nazilli Ayna Gazetesi

NGC, Meslektaşlarına Maske Dağıttı

NGC, Meslektaşlarına Maske Dağıttı
562
23 Mart 2020 - 19:25
Nazilli Gazeteciler Cemiyeti (NGC), sahada görev yapan gazetecilere, yeni tip koronavirüse karşı önlem olması amacıyla maske dağıttı.

Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Özmen ve yönetim kurulu üyeleri, son aylarda bütün dünyayı ve aynı zamanda ülkemizi saran korona virüsüne bir önlem için, Nazilli’deki gazetecilere maske dağıttı. Dağıtım öncesi Başkan Özmen, sahada görev gazeteci meslektaşlarına bu hastalıkla ilgili haberlerde uyulması gerekenlerle ilgili tavsiyelerde bulundu. Maske dağıtımında Başkan Ümit Özmen yanı sıra, NGC yönetim kurulu üyeleri ve gazeteciler katıldı.

‘EVDE KAL’

Herkesin devlet büyüklerinin çağrılarına kulak vererek evde Kalmalarını isteyen NGC Başkanı Ümit Özmen, ancak halkın haber alma hakkı gereği görev yapan gazeteci meslektaşlarına da uyarılarda bulundu. Hiçbir şeyin sağlıklarından önemli olmadığına vurgu yapan Özmen, “Çünkü bu hastalık geçse de ciğerlerde belirli bir oranda tahribat bırakıyor. Bunun için dikkat etmeliyiz. Bu süreç biraz daha zaman alacak. Basın İlan Kurumuyla bir görüşme yaptık. Çalışmalar devam ediyor. Bizde cemiyet olarak sahada çalışan arkadaşlarımıza maske dağıtalım dedik ki, az da olsa biraz korunabilelim. Eldiven maskelerinizi kapalı bir mekana girdiğimizde takmaya çalışın. Hepimiz bir aileyiz. Bu nedenle sağlığınız bizim için önemli. Bizde devlet büyüklerimizin dediği gibi özellikle meslek büyüğü abilerimiz başta olmak üzere, diğer meslektaşlarımıza gerekmedikçe sokağa çıkmamalarını rica diyoruz ve ‘evde kal’ diyoruz” ifadelerini kullandı.

(Haber Merkezi)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER