Nazilli Ayna Gazetesi

NEVREZ HAYALİNE KAVUŞUYOR

NEVREZ HAYALİNE KAVUŞUYOR
1.937
03 Mart 2020 - 13:13
Nazilli’de normal yaşamında ‘Arka Sokaklar’ dizisinde polis olarak yaşayan ve her hafta her bölümü büyük bir merakla seyreden NAZENDER üyesi engelli Nevrez Koçan, dizi setine gitmek için İstanbul’a hareket etti.

Erler Film tarafından çekilen, İlk bölümü 31 Temmuz 2006 tarihinde yayınlanan Türkiye’nin en çok izlenen dizilerinden ‘Arka Sokaklar’ dizisinin Nazilli’deki en büyük hayranı Nevrez Koçan, dizi setine uğurlandı. Uğurlamaya Koçan ailesinin yanı sıra bu hayalini gerçek olması için en büyük desteği veren Tayfun Yazıcı, İlçe Emniyetine bağlı asayiş ve trafik ekipleri katıldı. Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş ve trafik ekipleri Nevrez Koçan’ı evinden alarak otobüs garajına kadar eşlik ettiler. Buradan otobüsün kalkacağı saate kadar Nevrez’e eşlik eden polis ekipleri, el sallayarak İstanbul’a yolcu ettiler.

“NEVREZ’İN ARTIK ARŞİVİNDE KALACAK”

İlçe Otobüs terminalinde akşam saat 23:15’de İstanbul’a Nevrez ile yolculuğa çıkan NAZENDER eski Başkanı Tayfun Yazıcı, ”Dizi setini ziyaret edeceğiz, oyuncularla tanışacak, bol bol fotoğraf çekilecek. Nevrez’in artık arşivinde kalacak. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın talimatıyla yaklaşık 1 sene uğraştık ve sonunda gerekli izinlerin ardından Nevrez dizi setine kabul edildi. Bize bu konuda çok büyük destek veren ADÜ Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO) personeli Müzehher Günyol’a, Nazilli Belediyesine ve İlçe Emniyet Müdür Yardımcımız Ahmet Koçak’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

“EN BÜYÜK HAYALİME GİDİYORUM”

Hayranı olduğu diziye gittiği için mutlu olduğunu ifade eden Nevrez Koçan da, “Çok mutluyum, çok heyecanlıyım gitmek için yardım eden herkese çok teşekkür ederim. Diziyi her hafta kaçırmadan seyrediyorum. Hayranı olduğum herkesle tanışacağım, fotoğraf çekileceğim. En büyük hayalime gidiyorum. Beni yalnız bırakmayan Tayfun abiye teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER