Nazilli Ayna Gazetesi

NEGBİRDER’DEN BEREKET ASKISI UYGULAMASINA KATILAN ESNAFLARA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

NEGBİRDER’DEN BEREKET ASKISI UYGULAMASINA KATILAN ESNAFLARA TEŞEKKÜR ZİYARETİ
1.563
21 Mayıs 2020 - 17:00
NEGBİRDER(Nazilli Esnafları Güç Birliği Derneği) Başkanı Meltem Tuğral, 3 hafta önce uygulanmaya başlanan Bereket Askısı uygulamasına katılan esnaflara teşekkür ziyareti yaptı.

Nazilli’de esnaflar arası dayanışmayı amaçlayarak kurulan NEGBİRDER Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine ulaşabilmek adına Nazillili esnaflarla birlikte Bereket Askısı adlı uygulamayı hayata geçirdi.

Uygulamanın 3. Haftasında uygulamaya katılan esnafları gezen Dernek Başkanı Meltem Tuğral, “Üyelerimizden gelen talep ile Nazilli Esnafları Güç Birliği Derneği’nin çağrısı üzerine yaklaşık üç hafta önce başlayan, pandemi nedeniyle işsiz kalan ve ekonomik durumu bozulan vatandaşlara destek olmayı hedefleyen Bereket Askısı etkinliği devam ediyor. “Alan el veren eli görmemeli düsturu ve sıkıntılar paylaştıkça azalır” sloganıyla devam eden etkinliğimize katılım sağlayan Yeşil Mahalle Özkan Market Bahri Özkan’a, Zafer Mahallesi Marketim Market Özgür Çakmakçı’ya, Zafer Mahallesi Seç Market Okan Uluışık’a, Ordu Caddesi Derin Unlu Mamüller Ramazan Çarpan’a, Pınarbaşı Mahallesi Can Tekel Bayi Rıdvan Yıldırım’a, Aydoğdu Mahallesi Şengün Market Esat Şengün’e, Cumhuriyet Mahallesi Şen Market Filiz Şen’e, Zafer Mahallesi Kemer Arslanlı Ekmek Fırını Mehmet Toplu’ya, Ordu Caddesi Panino Pizza Yasin Karaca’ya ve hayırsever tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Satış fiyatından daha ucuza satılan her türlü gıda ve ihtiyaç malzemeleri askıda yerini almakta ve ihtiyacı olan vatandaşlarca ihtiyacı miktarında karşılanmaktadır. Böylelikle hem ihtiyaç sahiplerimize ulaşabiliyoruz hem de ekonomimizin durağan olduğu bu günlerde esnafımıza bir nebze de olsa katkı sağlayabiliyoruz. Derneğimize gelen bilgiler doğrultusunda askıda kalan özellikle gıda maddelerinin dağıtımı da muhtarlarımız aracılığı ile yapılmaktadır. Etkinliğin sadece Ramazan ayında değil tüm yıl boyunca sürmesi konusunda çalışmalarımız devam etmektedir. Hayırsever tüm vatandaşlarımızı derneğimizin sosyal medya sayfalarında yayınlanan katılımcı iş yerlerine giderek destek vermeye, sektör ayrımı olmadan tüm esnafımızı da çağrımıza katılmaya davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER