Nazilli Ayna Gazetesi

NEGBİRDER VE OYAK TOTAL ALTUĞ PETROL YAKIT PROTOKOLÜ İMZALADI

NEGBİRDER VE OYAK TOTAL ALTUĞ PETROL YAKIT PROTOKOLÜ İMZALADI
925
06 Şubat 2021 - 12:22
Nazilli Esnafları Güç Birliği Derneği, üyeleri için OYAK Total Altuğ Petrol ile yakıt protokolü imzaladı.

Nazilli’de esnafları sorunlarını daha gür bir sesle duyurmak için çalışan Nazilli Esnafları Güç Birliği Derneği, üyesi olan esnaflara destek olmak adına çalışmalar yapmaya devam ediyor. Son olarak esnafların sürekli ihtiyaçlarından biri olan yakıt için OYAK Total Altuğ Petrol ile protokol imzaladı.

“ANLAŞMALARA YENİSİNİ EKLEMEKTEN DOLAYI MUTLUYUZ”

Anlaşma sonrası açıklamalarda bulunan Nazilli Esnafları Güç Birliği Derneği Başkanı Meltem Tuğral, “Derneğimiz ile OYAK Total Altuğ Petrol arasında imzalanan protokole göre dernek üyesi esnaflar artık daha ucuz benzin ve mazot alabilecek. Pandemi nedeniyle bozulan yerel ticaret şartlarını biraz olsun düzeltebilmek, ağır ekonomik şartlarda zor günler geçiren esnafımıza bir nebze destek olabilmek için anlaşmalar yapmaya, projeler üretmeye çalışıyoruz. Daha önce de üyelerimize duyurduğumuz anlaşmalara bir yenisini daha eklemekten mutluyuz. OYAK Total Altuğ Petrol Nazilli ile yaptığımız anlaşma neticesinde artık üyelerimiz daha ucuza benzin ve mazot alabilecekler. Bu anlaşma sayesinde, birçok esnaf için giderlerinde önemli yer tutan yakıt maliyetini düşürmeyi amaçlıyoruz. Bu vesile ile Altuğ Petrol Müdürü Savaş Yener beye teşekkürlerimi sunuyorum.” İfadelerini kullandı.

“HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMALI”

Bu zor şartlarda esnaflara destek olmak adına herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini dile getiren Altuğ Petrol Müdürü Savaş Yener, “Bu zor günlerde esnafımıza az da olsa destek olmak adına bizde üzerimize düşeni yapmalıyız. Bu süreçte herkes elini taşın altına koymalı. Meltem Hanıma da bu çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Anlaşmamız tüm üye esnaflarımıza hayırlı olsun.” dedi.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER