Nazilli Ayna Gazetesi

Nazilli’ye Kalıcı Eserlerin Projeleri Hazır

Nazilli’ye Kalıcı Eserlerin Projeleri Hazır
402
10 Aralık 2022 - 11:00

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Aydın İl Gençlik ve Spor Müdürü Cenap Fillikçioğlu ve İlçe Gençlik Spor Müdürü Güven Eker ile bir araya gelerek ilçede yapılması planlanan Spor Kompleksi için ön görüşme gerçekleştirdi.

Aydın İl Gençlik ve Spor Müdürü Cenap Fillikçioğlu, İlçe Gençlik Spor Müdürü Güven Eker ve Nazilli Gençlik Merkezi Müdürü Baycan Taşdemir Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı makamında ziyaret etti.

Nazilli’ye yapılması planlanan spor kompleksi hakkında ön görüşmede bulunan Müdürler Başkan Özcan’a hayırlı olsun dileğinde bulundukları ziyaretlerinde içerisinde Şehir Stadyumu, Atletizm Pisti, Amatör müsabakaların oynanabileceği yan sahalar, Gençlik Merkezi binası, sporcuların kalabileceği sporcu eğitim merkezi ile (TOHM) diye isimlendirilen Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezleri, Türkiye Olimpiyatları Okçuluk Merkezi ve bu kompleksin en önemli unsuru olan Spor Lisesi projelerinin ayrıntıları konuşuldu.

Kompleksin ilçenin neresinde yapılırsa daha iyi olacağı konusunda da görüş alışverişinde bulunulurken, konu ile açıklamada bulunan, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; “Çağımıza ve Nazilli’mize yakışır spor tesislerine kavuşmak için her türlü fedakârlığı yapmaya hazırız. Aydın İl Gençlik ve Spor Müdürümüz Cenap Fillikçioğlu’na, İlçe Spor Müdürümüz Güven Eker’e ve Nazilli Gençlik Merkezi Müdürü Baycan Taşdemir’e nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Gençlik Spor müdürlüğümüz, bakanlığımız ile beraber Nazilimize spor yatırımlarını kazandırmak istiyoruz.  Projesi hazır olan bu kompleks Nazilli’miz için kalıcı bir eser olacak” dedi.

Başkan Özcan görüşme sonunda misafirlerine Nazilli’nin 2000 yıl önceki spor tesisi olan Mastaura Antik kentin Arena alanı bir maketini hediye etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER