Nazilli Ayna Gazetesi

Nazilli’ye Beklenen Kar Geldi

Nazilli’ye Beklenen Kar Geldi
1.016
30 Ocak 2022 - 18:52
Nazilli’de günlerdir beklenen kar yağışı olmayınca vatandaşlar çareyi dağlardan pikabın arkasına doldurup gelmekte buldu.

Nazilli’de geçtiğimiz hafta adete Sibirya soğukları hakimdi. Ancak Nazillililerin beklediği kar yağışı Nazilli merkezde gerçekleşmedi. Çevredeki dağlar beyaz örtüyle kaplandı. Bugünki güzel havayıda değerlendiren Motonaz üyeleride soluğu dağlarda aldı. Gittikleri pikabın kasasına yaklaşık bir buçuk metrelik bir kardan adam yaptı ve kasayı karla doldurdu. Grubun önde gelenlerinden Hüseyin Dinç’te bir alışveriş merkezinde çalışan eşine jest yapmak adına araçla birlikte eşinin çalıştığı yere geldi. Motonaz üyeleri, alışveriş merkezi çalışanları ve yoldan geçen vatandaşlar azda olsa karın tadını çıkardı. Beyaz örtüyü gören vatandaşların mutluluğu yüzlerine yansıdı. Motonaz üyeleri ve avm çalışanları kardan adamla hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

(Abdülkadir Gökçe)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER