Nazilli Ayna Gazetesi

NAZİLLİ’NİN İMMOBİLİZER ANAHTARI ONDAN SORULUYOR.

NAZİLLİ’NİN İMMOBİLİZER ANAHTARI ONDAN SORULUYOR.
340
05 Ekim 2022 - 16:27

SEKTÖRÜN LİDERİ EGE ANAHTAR

Nazilli’de faaliyet gösteren Ege Anahtar firması, kart sistemi ile çalışan araçların immobilizer kartlarının oluşumunu ve tamiratını yapan ilk ve tek işyeri olarak sektördeki yerini koruyor.


Gelişen teknoloji ile anahtarsız kartla çalışan araçların kartlarını üreten ve tamir eden Ege Anahtar işyeri sahibi Ömer İşgüzar Nazilli’de araçların kart oluşum ve tamir işlerini yapan tek işletme olduğunu vurguladı.
Her türlü araç kartının kodlaranak teknolojik imkanlar dahilinde yeniden oluşturulabildiğini, tamir, bakım ve pil değişiminin de yapıldığını sözlerine ekledi.


Ömer İşgüzar “Nazillimizde gelişen teknolojiyi takip ederek teknolojik cihazlarımız ile kartlı araçların immobilizer sistem kart oluşum ve tamiratının yanı sıra bariyer, otomatik kepenk, otomatik panjur, kumanda yedekleme işi yapmaktayız. Nazilli’de Ege Anahtar olarak immobilizer işini yapan ilk ve tek iş yeriyiz. Kartınızda olası hasar veya pilin azalması durumunda hiç bekletilmeden gelinmesi ve sorunun çözümlenmesi gerekiyor. Aksi taktirde yolda veya gidilen yerlerde olası yolda kalma durumları söz konusu olabiliyor. Bu gibi durumlarda da hizmet veriyoruz. Bu durumların yaşanmaması için araç sahiplerinin İmmobilizer kartlarının bakım ve tamiratına önem vermesi daha uygun olur.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER