Nazilli Ayna Gazetesi

Nazilli’nin Dertleri Tek Tek Not Alındı

Nazilli’nin Dertleri Tek Tek Not Alındı
357
20 Aralık 2022 - 15:34

Ak Parti Milletvekili Metin Yavuz ve Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ve Ak Parti Nazilli İlçe Başkanlığı’nın ev sahipliği yaptığı STK-Oda Başkanlarının katılımıyla kahvaltılı basın toplantısı gerçekleştirildi.

Kahvaltı ile başlayan toplantıda STK ve Oda başkanları konuşarak istek dile getirdi. Sorun ve sıkıntıları dinleyen Başkan Özcan ve Milletvekili Yavuz tek tek not aldı.

STK ve Oda başkanlarının ortak sorunları trafik ve park konusu oldu. Nazilli’de trafiğin yoğun ve park sorununun ciddi olduğunu söylediler. Diğer sorunlar ise Nazilli Manavlar Odası Başkanı Necmettin Karakaya’nın yağmurlarda mahallemizin sel altında olduğunu belirterek çözüm bulunmasını istedi. Nazilli Ticaret Borsası Başkanı Nurettin Kırlıoğlu ise madem belediye değişti bakış açısı da değişsin ifadelerini kullandı. Sözlerine devam ederken çam ağaçları konusunda dert yandı. “Çam ağaçlarından dolayı esnafımız iş yapamıyor. Çam ağaçları hem sağlıksız hem sıkıntılı” dedi.

Toplantıda Başkan Özcan, Milletvekili Metin Yavuz ile Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan arasında küçük gerilim yaşandı. Başkan Arslan konuşmasında “Sanayi bölge sorunlarını hepimiz biliyoruz. Bu konunun asıl muhatabı Sayın Belediye Başkanımızdır. Seçimden önce geldiğinde kendilerine bu konuyu arz ettim. Bizim Sanayi ve Ticari alan sorunumuz var. Şu anda yatırımcımız olmasına rağmen maalesef yer verilemiyor. Ülkemizin birçok farklı noktalarında yatırımcı yok, bizde yatırımcı var, yer yok. Aynı zamanda turistik ve ulaşımla alakalı sıkıntılar var. Bu konu hakkında çalışmalar olduğunu biliyorum detaylandırırsanız en azından aklımızdaki sorular netleşir.” Dedi.

Cevap olarak ise Aydın Milletvekili Metin Yavuz ise “Bu sorunları çözüme kavuşturmak biraz da sizin elinizde. Bunların çözümü Ankara’daki kurumlarda. Siz ne kadar çok orada çadır kurarsanız, bizim de o kadar işlerin üzerinde durma fırsatımız olur. Ben göreve geldiğimden beri Ankara’da ya 1 veya 2 kere gördüm. 3’ü görmedim. Diğer oda başkanlarına baktığımızda emin olun iş çözülünceye kadar yakamızdan düşmüyor. Biz bundan rahatsız değiliz ve bu bizim görevimiz” ifadelerini kullandı.

Toplantıda sonra heyet Nazilli Tarım Fuarını ziyaret etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

POPÜLER FOTO GALERİLER