Nazilli Ayna Gazetesi

Nazillili Genç Menajer Göz Dolduruyor

Nazillili Genç Menajer Göz Dolduruyor
2.479
26 Aralık 2019 - 18:59
Nazilli’de Türkiye’nin en genç menajerlerinden 20 yaşındaki Emre Kamış yaptığı transferlerle göz dolduruyor.

Günümüz futbolunun olmazsa olmazlarından biri olan menajerlik gençler arasında da popülerleşmeye başladı. Günümüzde bir çok genç çok sevdiği futbola bir şekilde dahil olmak için menajerliğe adım atıyor.

“TOPLAM 9 TRANSFER GERÇEKLEŞTİRDİM”

Nazilli’de yaşayan 20 yaşındaki Emre Kamış’ta Türkiye’nin en genç menajerleri arasında yer alıyor. Yaptığı transferlerle de adından söz ettiren Emre Kamış, “Küçüklüğümden beri hep futbolun içerisindeyim. Küçüklüğümden beri futbolcularla tanışmayı, onları takip etmeyi çok seviyorum. Tabi böyle olunca yöneticilerden ve futbolculardan geniş bir çevrem var. Bu döneme kadar 9 transfer gerçekleştirdim. Bunlardan bazıları Mert Yıldırım ve Ömer Yalçın Cizresporla ve Emre İşçiler Kızılcabölüksporla anlaştı. İnşallah devamı da gelecek.” ifadelerini kullandı.

“HERKESE VE HER YERE ULAŞIYORUM”

Genç olması nedeni ile enerjisinin yüksek olduğunu dile getiren Kamış, “Yaşım küçük olduğu için bazen sıkıntılar oluyor ama benim ulaşamadığım futbolcu ve yönetici yok. Kulüp başkanları beni kampa çağırıyor. Enerjim ve vaktim çok bu yüzden herkese ve her yere ulaşabiliyorum. Hedefim dünyada tanınan bir menajer olmak. Bu hedef doğrultusunda çalışmaya devam ediyorum.” dedi.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER